velkommen

Magi & flow

Sportsmassage eller magi og flow i ferien.

Er du til en opfriskende sportsmassage – eller en dybdemassage med et drys af magi? Er det magi, eller er det bare kroppen, der arbejder? Vidste du, at kroppen, ved berøring og i særlig grad ved massage, selv kan producere afslappende stoffer og glædeshormoner, som kan få dig til at føle dig let og glad? Derfor er det en god ide at starte ferien med en massage, så du ikke skal bruge flere dage på “at falde ned”.

Vores gode klients anbefaling i denne ferietid:

“Jeg hedder Johnny og har fysisk arbejde til dagligt. Jeg træner styrketræning samt en del cross 5 gange om ugen. Jeg får altid massage op til min ferie, da jeg føler, at jeg bliver godt løst op i kroppen, samt utrolig afslappet i mine muskler, så min krop føles klar til ferie. Jeg er super glad for denne måde at gøre klar til ferie på. Med venlig hilsen Johnny Hansen”

Solar Plexus har 35 forskellige behandlere, der kan noget meget forskelligt, og alle med hver deres egne personlige præg på behandlingerne. De behandler både mænd og kvinder, mennesker i alle aldre og med mange forskellige kropslige udfordringer.


 Kunne du bruge lidt mere magi og flow i dit liv?

Mød behandler og Capoeira professor Rasmus fra Solar Plexus, som behandler på en helt unik måde.

rasmus_behandler

Billedet her er fra Åbent Hus arrangement på Mosedamgaard i Kirke Værløse, hvor Rasmus gav massage i det fri.

Rasmus Bonde fra Solar Plexus masserer som ingen andre. Rasmus har en super intuition, og efter mange år med klienter er han god til at mærke efter, hvor myoserne og spændingerne sidder, og så er han rigtig god til at behandle hele kroppen effektivt på en gang. Rasmus er professor i Capoeira (brasiliansk kampkunst) og bruger kampsportsdansen til at skabe flow og rytme i sine behandlinger. Rasmus har været behandler hos Solar Plexus i over 10 år.

Går du og er træt, har muskelspændinger, migræne, uro eller stress, så lad Rasmus’ magiske behandling hjælpe dig tilbage i balance.

“Hos Solar Plexus kan jeg bruge mine evner, som den indfølende massør, og arbejde i flow med den enkelte klient, så spændinger og ubalancer giver slip og forsvinder. “

Book online eller ring på 33 15 00 66
Se vores priser her!