velkommen

Føleforstyrrelser

Føleforstyrrelser

Dette dækker over en lang række symptomer fra følelsesløshed, en prikkende følelse eller ligefrem smerte, og det kan opstå i enhver del af kroppen.

Denne følelse kan opstå pludseligt efter en traumatisk hændelse som f.eks. piskesmæld eller hjernerystelse eller fra en gradvist opstået ubalance i kroppen, som skaber et pres på en nerve. Strålende smerter eller svaghed vil også kunne mærkes i ben og arme enten  på grund af diskusprolapser eller klemte nerver.

Behandling og bedring

Behandlingen vil variere alt efter hvilken årsag, der ligger til grund for symptomerne. Der kan behandles med kranio-sacral terapi, fysioterapi, massage eller akupunktur. Behandlingerne vil sigte mod at berolige nervesystemet, frigøre presset på nerven og evt. inflammationen og derved reducere smerter og føleforstyrrelser. Jo hurtigere føleforstyrrelserne bliver behandlet, jo hurtigere vil man mærke en forbedring.

Råd og vejledning

Søg råd hos en professionel så hurtigt som muligt. Jo længere en nerve er irriteret, jo længere vil healingstiden også være.

Hvis du kan genkende dette symptom, kan du følge vores øvelsesinstruktion over en kort periode på egen hånd. Forsvinder smerterne og ubehaget ikke, skal du søge behandling og instruktion i øvelserne hos en professionel behandler eller evt. gå til egen læge for at få udredt dit symptom. Du er også velkommen til at benytte dig af vores gratis konsultation. Her vil en erfaren behandler stå til rådighed for dine spørgsmål på udvalgte tider i løbet af ugen. Du kan skrive en mail til gratiskonsultation@solplex.dk eller ringe 33150066.

Øvelser ved føleforstyrrelser

Normale rolige bevægelser og udstrækning er godt til at frigøre klemte nerver, men det er vigtigt at man opsøger en professionel før man begynder nogen former for træning, så man ikke skaber højere tryk eller flere irritationer.

Gør jeg øvelsen rigtigt?

Få personlig instruktion i øvelser, som præcist adresserer dine behov ved at booke en tid hos en behandler, som har erfaring i at instruere i øvelserne. Her kan du også få flere øvelser som støtter om lige netop dine udfordringer med holdning m.m., og øvelserne kan gives med video og tekstinstruktion både på email og din smartphone. Det kræver dog, at du ringer og booker en tid, så behandleren har tid til at undersøge dig og sætte et godt program sammen til dig.

Ring for nærmere info på tlf. 33150066

Klik her for anbefalede behandlere

Book online eller ring til 33 15 00 66

Se vores priser her