velkommen

Kropsbehandlere

Kropsbehandlere

Her kan du finde lige netop den slags kropsbehandler med netop de kompetencer og metoder, som passer til dine behov og ønsker.

Du kan også gå ind under ‘Hvor har du ondt?‘ og finde det symptom, du er plaget af. Her vil du så også kunne finde forskellige behandlere, som er særligt dygtige til at tage sig af netop de symptomer, som du ønsker behandling af.

Klik på kategorien for at finde din behandler

Nederst på siden finder du et link til vores RAB godkendte behandlere – klik på ‘RAB’, så finder du siden med det samme.

Massører

Solar Plexus massage udføres af uddannede og professionelle massører. Din sikkerhed for en veluddannet behandler.

Find din massør her

Akupunktører

Solar Plexus akupunktur udføres af uddannede og professionelle akupunktører. Din sikkerhed for en veluddannet behandler.                                                           

Find din akupunktør her

Afspændingspædagoger – Psykomotoriske terapeuter

Solar Plexus afspændingspædagogisk behandling, også kaldet psykomotorisk terapi, udføres af uddannede og professionelle psykomotoriske terapeuter. Uddannelsen er på niveau med fysioterapi og ergoterapi. Din sikkerhed for en veluddannet behandler.

Find din afspændingspædagog og psykomotoriske terapeut her

Bevægelsespædagoger

Solar Plexus bevægelsespædagoger udfører professionelle massagebehandlinger og øvelsesinstruktion på baggrund af et to-årigt fuldtidsstudie og dimitterer fra Helle Gotved Instituttet i København i bevægelse og massagefaget.

Find din bevægelsespædagog her

Fysioterapeuter

Solar Plexus fysioterapi udføres af professionelle fysioterapeuter

Find din fysioterapeut her

Kropsterapeuter

Solar Plexus’ kropsterapi udføres altid af en uddannet og professionel terapeut. Din sikkerhed for en veluddannet behandler.

Find din kropsterapeut her

Shiatsu massører

Solar Plexus shiatsu udføres af uddannede og professionelle shiatsu behandlere / shiatsu massører. Din sikkerhed for en veluddannet behandler.

Find din Shiatsu massør her

Tui Na massører

Solar Plexus Tui Na udføres af uddannede og professionelle Tui Na massører. Din sikkerhed for en veluddannet behandler.

Find din Tui Na massør her

Zoneterapeuter

Solar Plexus zoneterapi udføres af uddannede og professionelle zoneterapeuter. Din sikkerhed for en veluddannet behandler.

Find din zoneterapeut her