velkommen

Afspændingspædagogik

Afspændingspædagogisk – Psykomotorisk behandling

Solar Plexus’ afspændingspædagogisk/psykomotorisk behandling udføres i et roligt, rytmisk tempo ved dybdetryk, stræk og tyngdeløft af muskler, knogler og led.

For at kunne strække de enkelte muskelfibre foregår behandlingen uden på tøjet. Tryk er dybe og bevidstgørende i forhold til din fysiske og mentale tilstand – og ikke mindst din kropsholdning.
Afspændingspædagogisk/psykomotorisk behandling gør det lettere for dig at mærke, hvordan din krop har det. Den lærer dig hensigtsmæssige måder at reagere på din krops signaler.
En psykomotorisk uddannelse er en bacheloruddannelse på lige fod med fysioterapi og ergoterapi. Behandlingen egner sig til både børn og voksne.

Den er særlig effektiv i forbindelse med:

Afspændingspædagogik     Afspændingspædagogik

Alle vores psykomotoriske terapeuter er tilhørerende fagforeningen DAP. Din garanti for en veluddannet behandler.

Se behandlerne som har specialiseret sig her

Book online eller ring 33 15 00 66

Se vores priser her

Medarbejdere i balance er gode og produktive medarbejdere

Få et uforpligtende tilbud ved at skrive til firmamassage@solplex.dk eller ringe til receptionen på telefon 00 45 33 15 00 66.

Afspændingspædagogen kan også komme til virksomheder lige som massøren kan. Det er meget populært at anvende en afspændingspædagog, da afspændingspædagogen kan tilbyde fokus kropsbevidsthed samt ro og fordybelse.