velkommen

Erhvervscoaching

Det sunde arbejdsliv –  kropsbevidsthed i arbejdslivet flytter bjerge.

Her tilbydes en temadag i det fri med fokus på det, som virkelig betyder noget. Vi træner brugen af kroppen og åndedræt som en vigtig kilde til det gode arbejdsliv, samtidig med at vi arbejder med de vigtigste udfordringer i jeres organisation.

Det kan være emner som stress, teamsamarbejde, rollefordeling, implementering af ny strategi, din personlige lederstil og meget andet.

Der arbejdes med det valgte emne på en helt unik måde.

Nogle gange arbejdes via walk and talk i naturen og frokost ved bålet. Andre gange er det flokke af heste, som bliver taget i brug som redskab til at danne ekko på jeres teamsamarbejde.

Og oftest kombineres det hele og krydres med fysiske øvelser og refleksioner i salen på Mosedamgaard.

Temadagene faciliteres af et unikt samarbejde mellem indehaver af Solar Plexus,, Trine Sylvest Christiansen, og erhvervskonsulent Pia Damgaard Trad.

Super fedt sted. Trine og Pia er meget dygtige lederudviklere med stor forstand på autentisk lederskab ,og det var en stor oplevelse at være i kontakt med deres skønne heste. Man får et nyt og vigtigt blik på sig selv som leder. Anbefaler det varmt. Super velegnet til teambuildingsdag for en ledergruppe f.eks.

Christel Skousen Trane, ledelseskonsulent, kommunikationsrådgiver, oplægsholder.

Læs mere på Ledelse – erhvervspsykologi, kropsforståelse, spejling i heste.

Få et uforpligtende tilbud allerede idag.

E-mail: firmamassage@solplex.dk
Telefon 33 15 00 66