velkommen

Drik vand

…men ikke for meget.

Efter en behandling, hvor kroppen er blevet stimuleret med enten massage, tryk eller måske akupunkturnåle, og der er blevet flyttet på energierne, er det vigtigt, at du drikker rigeligt med vand umiddelbart efter, og særligt de første par timer efter. Det er vigtigt for at kroppen har noget at rense alle affaldsstofferne ud i. Når man trykker i vævet, som vi i Solar Plexus gør, når vi behandler,  kommer der nyt blod til steder, som har været spændt og sammenklemt i lang tid. Her har vævet samlet på affaldsstoffer. Affaldsstofferne får nu mulighed for at blive transporteret med blodet til lungerne, nyrerne og leveren for derfra at slippe ud af kroppen via den luft, vi udånder, og hvad vi ellers udskiller.

Nogle detox/afgiftningskure går ud på at drikke meget vand. Vand bliver også nævnt i forbindelse med slankekure som noget, man bør drikke rigtig meget af. Vi ser særligt mange kvinder gå rundt med en vandflaske altid lige ved hånden. Men pas nu på. Hold et fornuftigt forhold til vand.

“Overdreven indtag af vand er blevet et modefænomen, men det kan potentielt være skadeligt, advarer læger” skrev søndagsavisen i sommeren 2016.

At drikke for meget vand kan være skadeligt for dine nyrer. Hvis du f.eks. drikker 4-5 liter vand om dagen, risikere du, at dine nyrer ikke kan skille sig af med urin fra kroppen, og dermed ses vandforgiftning, eller også dræner vandet alt for meget salt ud af kroppen, og det kan særligt hjernen  ikke tåle..

Vi ved alle sammen, at vi skal huske at drikke vand, fordi vi ofte glemmer det. En hovedregel er, at man skal drikke vand, når man er tørstig. En anden huskeregel er, at der er forskel på, hvor meget vand man skal drikke alt efter kropsstørrelse. Dvs. små mennesker og store mennesker skal altså ikke drikke samme mængde. Som udgangspunkt råder vi folk til at drikke ca. en tredjedel af din kropsvægt i deciliter om dagen. Så vejer du 60 kilo, vil det sige 20 deciliter – to liter.