velkommen

Babyboom

Babyboom i sommervarmen

I denne side sætter vi fokus på massage og graviditet, for som Politiken skrev for nylig venter der os et sandt babyboom her til sommer: På landsplan vil der i juni, juli og august komme over 16.200 sommerbabyer i 2016.

Hos Solar Plexus er massørerne også uddannet til at massere gravide, og det er vi SÅ glade for!

Det er en ære at få jer gravides tillid, og det er en ekstra fornøjelse, vi oplever rigtig tit, at den gravide krop føles endnu mere som KROP og fuld af LIV, så det er en skøn oplevelse også for os!

Massørerne i Solar Plexus

Hos Solar Plexus har vi det store privilegium at få lov at massere de kommende mødre på vores gravidbrikse – og til vores store glæde ser vi dem rigtig tit komme tilbage for behandling af ‘ammeskuldre’ – mens fædrene tit vandrer rundt med baby i barnevognen.

Vores behandlere  slår til lyd for, at fædrene også kan have rigtig god brug for en god, afspændende dybdemassage for at kunne klare de nye udfordringer optimalt:

Rasmus er far til to og bonusfar til to, så han ved hvordan det føles at være både vordende far og nybagt far… det er skønt – og kan også være hårdt. Rasmus har derfor særlig empati med ‘de nye fædre’ og anbefaler en rigtig god behandling.

Er det dig, din mand eller en god bekendt, der skal have sådan en tur, så skynd dig at ringe til receptionen og få en tid, eller book online hos en af vores gode, veluddannede og omsorgsfulde behandlere.