velkommen

Babyboom

Babyboom i sommervarmen

I denne side sætter vi fokus på massage og graviditet, for som Politiken skrev for nylig venter der os et sandt babyboom her til sommer: På landsplan vil der i juni, juli og august komme over 16.200 sommerbabyer i 2016. Det samme skete efter corona, efter nedlukningen, og nu i 2023 er der endnu et babyboom på vej.

Hos Solar Plexus er massørerne også uddannet til at massere gravide, og det er vi SÅ glade for!

Det er en ære at få jer gravides tillid, og det er en ekstra fornøjelse, vi oplever rigtig tit, at den gravide krop føles endnu mere som KROP og fuld af LIV, så det er en skøn oplevelse også for os!

Massørerne i Solar Plexus

Hos Solar Plexus har vi det store privilegium at få lov at massere de kommende mødre på vores gravidbrikse – og til vores store glæde ser vi dem rigtig tit komme tilbage for behandling af ‘ammeskuldre’ – mens fædrene tit vandrer rundt med baby i barnevognen.

Vores behandlere  slår til lyd for, at fædrene også kan have rigtig god brug for en god, afspændende dybdemassage for at kunne klare de nye udfordringer optimalt:

I løbet af de sidste 3 år, har vi haft næsten 500 gravide klienter i vores hænder til gravidmassage, og det er uden at vi har talt alle de gravide klienter der er kommet til zoneterapi, akupunktur, fysioterapi og andre specialiserede behandlinger.

Er det dig, din mand eller en god bekendt, der skal have sådan en tur, så skynd dig at ringe til receptionen og få en tid, eller book online hos en af vores gode, veluddannede og omsorgsfulde behandlere.