velkommen

Eksamensangst

Eksamensangst

Angst kan stresse og lamme dig i eksamenssituationer

Hvorfor skal du vælge behandling af kroppen for at bekæmpe din eksamensangst? … fordi man ved, at den bedste måde at bekæmpe angst på er via kroppens resourcer.

Lidt nervøsitet før en eksamen er ok. Angst derimod lammer kroppen og kan få din hjerne og krop til at lukke fuldkommen ned. Måske mister du kontrollen og kan overhovedet ikke koncentrere dig i eksamenslokalet.

Nogle typiske tegn på eksamensangst er:

  • Kvalme
  • Opkast
  • Dårlig mave
  • Svimmelhed
  • Koncentrations- og søvnbesvær
  • Katastrofetanker

Ofte mærkes stress og angst i kroppen. F.eks. rysten, snurren, at være inde i en osteklokke, spændinger i brystet, at det hele strammer sig sammen om én eller ondt i maven. Dette danner følelsen af angst og stress. Det er derfor vi skal tilgå angsten gennem kroppen – behandling af kroppen er den direkte vej til at bekæmpe stress og angst. Behandling af kroppen udløser endorfiner, som er kroppens eget smertestillende og afslappende hormon. Den gode forbindelse, adgangen til mavefornemmelsen og kroppens hukommelse bliver genskabt. I stedet for kun at kunne mærke rysten og frygt, skal din krop og hjerne have adgang til alt det gode, den har lært, så du igen kan nyde og hygge dig med at fortælle det, der betyder noget videre til eksamen. Det gælder om at blive få jordforbindelse og bliver afgrænset som hele dig. Åndedrættet spiller en væsentlig rolle som behandleren vil hjælpe dig med at aktivere sundt og rytmisk. Derfor skal du vælge en behandlingsform til kroppen, hvis du har angst eller er stresset.

Vælg f.eks.:

Afspændingspædagogisk behandling
Solar Plexus’ afspændingspædagogisk/psykomotorisk behandling udføres i et roligt, rytmisk tempo ved dybdetryk, stræk og tyngdeløft af muskler, knogler og led. For at kunne strække de enkelte muskelfibre foregår behandlingen uden på tøjet. Tryk er dybe og bevidstgørende i forhold til din fysiske og mentale tilstand. Behandlingen er god mod stress og angst.

Dybdemassage mod angst
Solar Plexus’ dybdemassage er velegnet til smertelindring og angstdæmpning, samt til behandling af muskelspændinger overalt i kroppen. Behandlingen er god mod stress og angst.

Når du booker så ring og få en snak med receptionen om hvilken behandler og form, der vil passe til lige netop dig.

Ring på 33 15 00 66

Husk du kan få 10% i studierabat ved fremvisning af gyldigt studiekort