velkommen

Undgå stress efter ferien

Behold ferieroen og forebyg stress!

Vidste du, at rigtig mange mennesker bliver sygemeldt med stress EFTER deres ferie?

Nu er det ved at være nogle uger side de fleste af os er kommet tilbage på arbejdet efter ferien…. og hvad så nu?
Allerede i løbet af de sidste dage af ferien sniger arbejdsrelaterede opgaver og tanker sig ofte ind i vores bevidsthed og på nuværende tidspunkt vil de fleste af os føle, at vi er mere end godt i gang efter ferien. Og så var den feriero ødelagt, men det behøver den ikke at være.

Hvordan beholder vi så den indre feriero, den nye energi og en effektiv arbejdsevne i den travle hverdag, der venter?  Det mest effektive råd er:

HUSK DIG SELV! Du kan nå det endnu..

Find tilbage til roen, selvom du har travlt. Det behøver ikke at være tidskrævende at passe godt på sig selv, der skal relativt få effektive pusterum til for at fastholde dit fysiske og psykiske velvære, så du føler overskud og glæde ved alt det, du gerne vil.

solplex-069652_429x322

Vi vil anbefale, at du kombinerer din yndlingsbehandlingsform med  andre ting, du ved gør dig glad og afslappet. Afsæt et tidsrum dagligt på 5 – 10 minutter eller måske 20 eller 30 minutter alt efter, hvad der passer dig bedst. Brug tiden til at lave “ingenting”, eller luk øjnene og slap af, læs avisen, gå en tur, mediter, tag et fodfad. Husk at slukke din telefon imens. Mange vil tænke: “Det har jeg ikke tid til”. Men de som kender effekten vil sige: “Jeg har ikke tid til at lade være”.

Skulle du tænke: “Det kan jeg ikke finde ud af”? Så er der råd. For i Solar Plexus er vi eksperter i at hjælpe folk med at øve sig i at holde kontakten og nærværet med krop og sind. Hvadenten det er mindfulness, shiatsu, massage eller yoga du vælger, så har vi eksperten, der kan hjælpe dig med at genfinde dig selv. Tag også gerne en skade eller en ømhed med på vejen, så kan vi afhjælpe den samtidig.


Hvis du har brug for råd og vejledning i, hvilken behandlingsform der passer til din person og den udfordring, du kommer med, så ring til receptionen.

Hos Solar Plexus kan du bestille tid ved at booke online eller ring 33 15 00 66

Se vores priser her!