velkommen

Migræne

Migræne

Migræne er blandt de mest invaliderende lidelser; men heldigvis har massage vist sig at være overraskende effektivt mod migræne.

New Zealandske forskere gav 47 migrænikere enten massage eller en anden behandling (kontrolgruppen). Det viste sig, at de der fik massage fik det bedre, migrænemæssigt, end kontrolgruppen. Massagegruppen sov også bedre end kontrolgruppen og mente selv, at de var mindre stressede efter en ugentlig behandling med massage i 5 uger.

Kilde: S. P. Lawler og L. D. Cameron, 2006. A randomized, controlled trial of massage therapy as a treatment for migraine. Annals of Behavioral Medicine 32, 50-59.


Solar Plexus’ migrænebehandling

Migræne kan skyldes en sammenblanding af mange faktorer såsom hormoner, kost, spændingstilstande i kraniemuskulaturen og kranieknoglerne og muskelspændinger i nakke/skuldre (spændingshovedpine).


Zoneterapi og massage ved migræne

Vores erfaring er, at rigtig mange kroniske migræner er hormonelt betingede. Her er en kombination af dybdemassage i nakke, hovedbund og på kæberne og zoneterapi på hormonsystemet m.m. ofte rigtig virkningsfuldt.

Vi har oplevet akut migræne lette og forsvinde efter en times behandling. For at opnå ‘langtidsholdbar’ effekt kan en serie af behandlinger anbefales, således at man planlægger en behandling, der ligger i dagene op til det tidspunkt, hvor der hyppigt kommer anfald (eksempelvis et par dage før ægløsning eller menstruation).


Kranio-sakral terapi ved migræne

Andre migræneformer kommer af spændingstilstande mellem kranieknoglerne. Det kan enten være pga. muskelspændinger, slag, fald eller lignende. Her er det KST, der skal sættes ind med.

Ring for nærmere info eller book tid på tlf. 33 15 00 66

Book online nu | Solar Plexus

Se vores priser her