velkommen

Appelsinhud/cellulitis

Appelsinhud/Cellulitis

Appelsinhud/cellulitis findes på lårene af op imod 85 % af alle kvinder over 18 år, så det er bestemt ikke et usædvanligt skønhedsproblem. Cellulitis viser sig oftest på bagdelen, overarmene eller hofterne, og skyldes fedtansamlinger og tilbageholdt væske i områderne.

Appelsinhud/cellulitis er i høj grad betinget af ens gener – generne siger, hvordan vi kommer til at se ud. Herudover er hvad og hvor meget man spiser og drikker, naturligvis også af betydning for udseendet.

Solar Plexus behandlinger – appelsinhud/cellulitis

Hos Solar Plexus tilbyder vi to måder at tackle cellulitis/appelsinhud på:

For det første kan vi anbefale en kombination af lymfedrænage, bindevævs-massage og ballsticks til behandling af cellulitis.

For det andet tilbyder vi en helt speciel behandling, hvor vi bruger friske urter til massage af bindevævet, så der kommer gang i blodcirkulationen og afgiftningen.

Derudover er kostvejledning en mulighed for dig, som tænker langsigtet. Du kan booke tid hos en af vores to kostvejledere .

Behandling og udsigt til bedring:

Hos Solar Plexus forhandler vi nogle af de mest nærende og lækre økologiske cremer fra Tanamera. Vi er også så ærlige, at vi siger til dig, at når først cellulitis er der, kan man afhjælpe det med massage, så der kommer ilt til området og overskudssyre transporteres nemmere væk – men du får ikke cellulitis væk, hverken med de dyreste cremer eller med almindelig massage. Her er man nødt til at se på kosten. Altså kostvejledning – afgiftende basekost (understøttet af f.eks. vores base-te fra Natur-Drogeriet).

Vi har også erfaring med, at en af vores Tanamera kropsmasker kaldet Param har virkning på cellulitis, den kan bestilles i vores særlige nye behandling.

Du kan læse mere her om vores kropsmasker.

Råd og vejledning

Hvis du kan genkende dette symptom, kan du følge vores øvelsesinstruktion over en kort periode på egen hånd. Forsvinder smerterne og ubehaget ikke, skal du søge behandling og instruktion i øvelserne hos en professionel behandler eller evt. gå til egen læge for at få udredt dit symptom.

Øvelse til appelsinhud/cellulitis

Først og fremmest vil vi anbefale en ball-stick punktur-ball som massageredskab. Den kan du rulle/massere alle udsatte punkter med. Det vil skabe circulation, afgiftning og modellere vævet, så cellulitis mindskes.

Heldigvis ved vi i Solar Plexus også, at det er rigtig godt at bekæmpe cellulitis med træning. Når vi træner, strammes bindevævet op, og vi forbrænder fedt. Især hvis du vælger træning, hvor du bruger benene meget, kan du bekæmpe din cellulitis. Det er bedst at vælge jævn, moderat motion frem for små, korte og knaldhårde træningspas. Og så er styrketræning for benene også meget vigtigt, så du får øget din forbrænding af fedt og strammet bindevævet op. Stræb efter at komme af sted til træning fire gange om ugen – det giver mest.

Gør jeg øvelsen rigtigt?

Få personlig instruktion i øvelser, som præcist adresserer dine behov, ved at booke en tid hos en behandler, som har erfaring i at instruere i øvelserne. Her kan du også få flere øvelser som støtter om lige netop dine udfordringer med holdning m.m., og øvelserne kan gives med video og tekstinstruktion både på email og din smartphone. Det kræver dog, at du ringer og booker en tid, så behandleren har tid til at undersøge dig og sætte et godt program sammen til dig.

Ring for nærmere info eller book tid på tlf. 33 15 00 66

Book online nu | Solar Plexus

Se vores priser her