velkommen

Træthed

Træthed

Symptomet ‘træthed’ spænder vidt: Det kan være, du ’bare’ trænger til noget ’Kräuterblut’ (urteekstrakter med bl.a. jern og B-vitaminer m.m.) og frisk luft. I den anden ende kan det være advarsel om alvorlig sygdom.

Vedvarende træthed skal man ikke sidde overhørig. Selvfølgelig skal man tjekkes hos sin læge. Derefter kan kost- og livsstilsvejledning være det skub og den støtte, du lige har brug for, for at komme godt i gang og til kræfter.

Og bare rolig: Solar Plexus’ kost- og livsstilsvejledere er hverken frelste veganere eller engle, der står op før andre får sko på og laver yoga. Vi tager ALTID udgangspunkt i dig, dine symptomer og dine ønsker, med andre ord dit behov for og din kapacitet til forandringer.

Behandling og udsigt til bedring

Behandlingerne kan være et råd som ’drop chips og rødvin i hverdagen og gå en tur’ – dette er et sandt, konkret eksempel fra vores konsultationer, som førte til det ønskede resultat: Fem kilos vægttab, øget selvværd og livsglæde! Eller det kan være en ny kostplan, der er start på helt nyt liv – også et eksempel fra det virkelige liv i vores klinik. Måske trænger du til en dybt nærende massage, der får dig til at sove i ti timer bagefter.

Zoneterapi, healing, dybdemassage, akupunktur, yoga, de fem tibetanere – alt kan være en del af et forløb til at komme fra træthed til overskud og velvære. Da symptomet træthed kan have så mange årsager er det her endnu mere nødvendigt end ellers at tage udgangspunkt i lige netop din situation. Det kan være, vi starter med det mest direkte udtryk for omsorg og formidling af hvile, nemlig en klassisk massage. Det kan også være, at akupunktur eller zoneterapi er det, der får energierne i din krop til at flyde igen; og endelig har du måske selv på fornemmelsen, at din træthed skyldes kost og livsstil, og så er det jo oplagt at starte der. Ring og snak med receptionisten om, hvilken behandling du skal bestille.

Råd og vejledning

Hvis du kan genkende dette symptom, kan du følge vores øvelsesinstruktion over en kort periode på egen hånd. Forsvinder smerterne og ubehaget ikke, skal du søge behandling og instruktion i øvelserne hos en professionel behandler eller evt. gå til egen læge for at få udredt dit symptom.

Øvelser til træthed

Måske har du allerede nogle yogaøvelser, du kender og er glad for – fint! Måske er det vigtigt, at du kommer udenfor – måske starter du med 200 meter på gå-ben. Måske ønsker du instruktion i ’de fem tibetanere’: Nogle helt enkle og samtidig virkelig effektive øvelser, der kan laves helt på egen hånd. Hos Inger Parigyan kan du få instruktion og en skriftlig oversigt over øvelserne ved at booke en 25 minutters behandling. De fem tibetanere virker både styrkende og udstrækkende, både på det fysiske og på det energiske plan.

Gør jeg øvelsen rigtigt?

Få personlig instruktion i øvelser, som præcist adresserer dine behov ved at booke en tid hos en behandler, som har erfaring i at instruere i øvelserne. Her kan du også få flere øvelser som støtter om lige netop dine udfordringer med holdning m.m., og øvelserne kan gives med video og tekstinstruktion både på email og din smartphone. Det kræver dog, at du ringer og booker en tid, så behandleren har tid til at undersøge dig og sætte et godt program sammen til dig.

Ring for nærmere info eller book tid på tlf. 33 15 00 66

Book online nu | Solar Plexus

Se vores priser her