velkommen

Inger Planch Larsen

Inger Planch Larsen

Massør, zoneterapeut, Hot Stone behandler, Reiki healer, meditationslærer, biopat, kostvejleder, foredragsholder

Tilbyder:

Inger har givet behandlinger og undervist i mere end tyve år, og her hos Solar Plexus tilbyder hun følgende behandlinger:

Dybdemassage, fysiurgisk massage, klassisk massage, Shiatsu, Reiki healing, zoneterapi, kostvejledning og individuel vejledning i meditation. Inger har været behandler hos Solar Plexus siden 2008.

Inger er også instruktør i de mere og mere kendte og anvendte øvelser ‘DE FEM TIBETANERE’. Hvis du ønsker at finde nogle øvelser for smidighed og styrke, som du selv kan lave på et kvarters tid derhjemme, så er disse øvelser bare det helt rigtige. Enkle og effektive. Inger kan instruere dig i dem i forbindelse med anden behandling, eller hvis du bare booker en halv times behandling.

Uddannelse

2018: Kranio Sakral Terapi intro, 1 og 2 på Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

2016 – 2017: Presence of Heart v. Nishant Matthews, Osho Risk

2016: Tui Na v. Jonas Brenner

2014: Reiki Healing level 1 og 2.

2008 – : Flere kurser hos Solar Plexus massageskole med fokus på bestemte områder og behandlinger, herunder nakke, ryg, ben, Hot Stone og Cupping.

1997: Biopat på Biopatskolen i København. Biopatuddannelsen er en tre-årig uddannelse omfattende 300 timers anatomi, fysiologi og sygdomslære samt ernæringslære, zoneterapi, kinesiologi, urtemedicin m.m.

1995: Kropsterapeutisk Basisuddannelse på Osho Risk Kursuscenter, Danmark. Uddannelsen omfattede kurser i klassisk massage, dynamisk pulseringsmassage, selvmassage, følelsesforløsende bioenergi terapi m.m.

1988: Shiatsu massør  på Osho International Meditation Resort, Indien

1984: Meditationslærer på Osho International Meditation Resort, USA

Læretid på TCM (Traditional Chinese Medicine) klinik på Osho International Meditation Resort, Indien

Personlig tilgang

En behandling vil naturligvis sammensættes efter netop dine behov og kan således også være en kombination af flere teknikker. Fælles for alle behandlinger er tryghed og nærvær.

Dette gælder både, når der skal arbejdes godt i dybden og rigtig tages fat, og når det skal være blidt, blødt og bare behageligt. Begge dele er nærende behandling på hver deres måde.

Inger underviser individuelt i meditation. En times instruktion vil gøre dig i stand til at starte på egen hånd derhjemme og komme igen til coaching efter behov.

Du vil få vejledning i, hvordan du finder dit indre ‘hjem’, et sted i dyb ro. Prisen for en times instruktion er den samme som for behandlinger.

Du bestiller tid ved at booke online her eller ring 33 15 00 66

Se vores priser her


Feedback fra klienter på Ingers behandlinger:

Der er mange gode massører hos Solar Plexus, men min absolutte favorit er Inger Planch Larsen.  Jeg har ikke oplevet en anden massør, der er så nærværende, lyttende,  dygtig teknisk og i stand til hver gang at forvandle en times massage til en meditativ-terapeutisk oplevelse, hvor kroppen og sjælen bliver plejet og næret og får lov til at slappe fuldstændig af og bliver opløftet til en hel anden dimension. Jeg glæder mig hver gang til min tid hos Inger.

Neringa B. Vendelbo, Program Director

De varmeste anbefalinger til regelmæssig massage hos Inger Planch Larsen fra Solar Plexus. Jeg er ikke i tvivl om at det gavner mit løb. Både ved at løsne musklerne inden løb, men også ved at jeg efter restituerer hurtigere og under bedre betingelser. Desuden er massagen god for velvære og humør 🙂

Christina Rungstrøm, lektor og løber

Inger er den mest fantastiske behandler.

Louise Jørgensen

Jeg er ovenud tilfreds med jeres massage,jeg har fået behandlinger af Inger Planch Larsen siden 2008. Jeg har en dårlig ryg,og ved ikke hvad jeg skulle gøre uden afspændnings massage. Jeg har prøvet mange forskellige steder,men hos Solar Plexus har jeg fundet den bedste behandling,og her vil jeg fortsætte.
Venlig hilsen
Ingenia Gullits

Vil blot sige at din massage er vidunderlig og har hjulpet mig.  De efterfølgende dage er smerter reduceret og en større lethed i ben og hofte.

Klient med gigtsmerter i hofte og ben

Du har magiske hænder, Inger.

Anne Brandt


Meditationskurser – dybt nærende ingenting

Inger afholder meditationskurser på Mosedamgaard i Kirke Værløse og i et smukt lokale på Østerbro, Horsensgade 18. Næste kursus er søndag den 18. november 2018 fra 10 – 16.

Bed om mere info på inger@solplex.dk eller på telefon 2992 3007. Pris 750 kr.

Tilmelding til inger@solplex.dk

Om Ingers meditationskursus:

Meditation er det letteste af alt. Det er det rene INGENTING. Meditation er at være NU. Meditation er at være afslappet, opmærksom og uden nogen bedømmende tanker. Men vi er så vant til at være beskæftiget med aktivitet og tanker uden afbrud, at det føles svært at vende opmærksomheden ind BAGVED alle tankerne. At være, HELT I RO. Bare at VÆRE.

Og ingenting – ingenting? Vi er så vant til, at det gælder om ‘mere, mere, mere’. Men meditation er faktisk den bedste måde at få mere på: Jo mere, vi er TILSTEDE i NUET, jo mere oplever vi det, jo rigere bliver livet.

På denne kursusdag vil du lære, hvordan du bringer mere tilstedeværelse, NÆRVÆR, ind i dit liv, i din dagligdag. Flere teknikker, som du selv kan fortsætte med at bruge, vil blive grundigt forklaret og afprøvet.