velkommen

Psykomotorisk stressbehandling

Psykomotorisk stressbehandling

Den psykomotoriske stressbehandling er en kombination af kropsbehandling og øvelser, som understøttes af bevidstgørende samtale undervejs.

Igennem den psykomotorisk stressbehandling rettes din opmærksomhed ind i dine sansninger og oplevelser som en vej ind i kontinuerlig dialog med dig selv. Herved opnår du fortrolighed med at forblive i eller bringe dig selv ind i ro og balance ved hjælp af simple, kropslige og mentale indstillinger. Man kan også kalde det ”at komme hjem”, at lande i egen krop.

Det kan anbefales at få den psykomotorisk stressbehandling i et forløb for en dybere og vedvarende effekt. Du kan læse mere om stress her.

I København:

Book tid i Studiestræde I Solar Plexus

I Kirke Værløse:

Book tid på Mosedamgaard | Solar Plexus

Psykomotorisk stressbehandling | Solar Plexus

Den psykomotoriske kropsbehandling

Selve kropsbehandlingen er en behandling af hele kroppen med dybe, omsluttende og bevidstgørende tryk og tyngdestræk, som understøtter en skærpet sansning af kroppen og en vågen opmærksomhed på dine oplevelser. Samlet set guides du ind i en dyb afspændt og vågen tilstand. Behandlingen har en akut effekt i forhold til regulering af din stresstilstand og frigivelse af hormoner ind i større ro og balance.


Øvelser

Ligesom i kropsbehandlingen arbejder vi i øvelserne med vågen opmærksomhed på kropssansninger og oplevelser som opstår undervejs. Øvelserne kan i hverdagen fungere som et redskab for dig i forhold til tage dig selv kærligt i hånden og bringe dig selv hjem, lande i egen krop, når behovet viser sig.

Der kan i forløbet også være brug for at være undersøgende omkring tanke- og handlingsmønstre som knytter sig til oplevelser i din hverdag i relation til stressbelastningsreaktionen. Formålet er at bevidstgøre uhensigtsmæssige strategier og udvikle mere hensigtsmæssige strategier til at fremme en bevægelse imod større ro og balance.

Vi henviser til psykolog ved behov.

Du kan læse mere om stress her


Alle vores psykomotoriske terapeuter er tilhørerende fagforeningen DAP. Din garanti for en veluddannet behandler. Se behandlerne som har specialiseret sig her

Book online nu | Solar Plexus

Ring til receptionen på 33 15 00 66 for at bestille tid.

Se vores priser her