velkommen

Gaver til ham

Gaver til ham – gaver til far – gaver til kæresten – gaver til bedstefar – gaver til svigerfar

Kender du det, at det kan føles som en umulig opgave at finde lige den HELT rigtige gave?
Her har vi de helt rigtige gaveidéer, der rammer plet: Om det er en gave til din kæreste, din mand eller måske bare en gaveidé til din far eller bedstefar, så har Solar Plexus gaver til alle mænd i alle aldre lige fra 0 år til over 100 år. Vi har valgt vores fire bestsellers til mænd ud her, så du kan vinde titlen som årets bedste gavegiver – hør, hvorfor du skal vælge lige netop en af disse fire. 

Her ser du fødselsdagsgaver til ‘dagens helte’ i vores liv. Gaver, der vil glæde og give en følelse af at blive taget sig af, en ikke-akavet og både direkte og indirekte måde at fortælle en, at du “virkelig godt kan lide ham”. Gavekortet til massage fortæller nemlig alt på en god måde.

Her har vi i små, korte afsnit stillet den mandlige klients ‘first choice at Solar Plexus’ op, så du kan se, hvad de fleste mænd selv ville vælge. Sjovt nok, så er der faktisk en del som vælger “Heaven on Earth”, vores 2 timers forkælelse, for mændene kan også trænge til at få skrubbet døde hudceller af kroppen og have behov for at føle sig bløde og lækre. Altså: Se her hvad de gode mænd vælger i kronologisk rækkeføle, efter mest valgte først:

 GAVEIDÉ 1:

Dybdemassage

Både 55 minutter og 25 minutters behandlingerne er mandens mest foretrukne ydelse hos Solar Plexus. Den går du simpelthen ikke galt i byen med. Her kan modtageren af gaven selv vælge lige præcis hvilken skade, skavank, kropsdel og fokusområde, han vil bruge sine 55 minutter på. Og så er det bare dejligt, at man med sikkerhed ved, at der tages fat. Læs mere om dybdemassage.

 GAVEIDÉ 2:

Fysiurgisk massage

Her kan gavemodtageren være sikker på, at der er en lægevidenskabelig tilgang til massagen. Det kan for nogle mænd skabe tryghed at vide, at der er evidens for metoden, han lægger krop til.

En super rar massageoplevelse, der giver resultater, og hvor der også er mulighed for at arbejde lidt mere seriøst med skader og skavanker og eventuelt få øvelser til egen træning. Læs mere om fysiurgisk massage.

 GAVEIDÉ 3:

Heaven on Earth

På trods af den lidt ‘flødeskumsagtige’ titel, (måske lyder den lidt for sukkersød til nogle mænd), så er det faktisk den af Luksus Wellness behandlingerne, som bliver valgt af mange mænd. Også af rigtig mange kvinder selvfølgelig, men bemærkelsesværdigt mange mænd vælger denne behandling.

Vi tror dette skyldes, at behandlingen består af rigtig lang tid med dybdemassage efter en god skrub af huden, som de trænger til efter hårdt arbejde. Er man træt og slidt, så trænger man simpelthen til også at skifte de døde hudceller ud med ny, blød hud, som dufter skønt af Ylang Ylang i Jojoba olie, ingefær og lavendel i en sammensætning, som stadig kan gå til den maskuline side. Og selvfølgelig er “Heaven on Earth” med sine 2 timers varighed helt perfekt til ham, du holder af. Læs mere om “Heaven on Earth“.

 GAVEIDÉ 4:

Kornpuden

Kornpuden er en skøn gave. Den skaber rigtig mange hyggestunder med varme og glæde i kroppen, og hver gang den bliver brugt, vil den glade giver blive erindret. Det er den ultimative omsorg. Læs mere om kornpuden her.