velkommen

Gaver til hende

Gaver til hende – gaver til mor – gaver til min datter – gaver til svigermor – gaver til mormor!

“Dejlige, dejlige kvinde, hvad skal jeg nu finde på at give dig? Du har så mange ønsker, og jeg vil gerne give en gave, som fortæller det hele! For du betyder alt for mig… Hvilken gave kan mon bedst sende dette budskab?”

Bare rolig: Solar Plexus har gaven lige her, og du skal ikke gøre andet end at vælge, hvilket af vores fem forslag, der passer bedst til både dig, dit budget og til modtageren. Lad os lige fortælle lidt om mulighederne:

Det er ikke sjældent gaverne, der ikke står på ønskesedlen, som skaber mest glæde. Nogen gange skal der andet til end de traditionelle smykker, sko og trøjer, når du skal finde en gave til hende.

Undersøgelser har vist, at oplevelser skaber mere glæde end materielle goder. Hvis du har mod på at give hende en skøn oplevelse og på den måde skabe et dejligt minde, er du landet det helt rigtige sted.

Herunder har du en liste med de fem mest populære gaveidéer til hende. Vi har sat dem op i rækkefølge efter, hvad kvinder selv vælger; vi ved det, for vi behandler over 100 mennesker om dagen, og vi har talt op, hvad kvinderne foretrækker. Derfor ved vi også, at din gave vil falde i god jord.

Du skal bare vælge længden af den behandling, du giver på gavekortet og sende mailen med dit valg til info@solplex.dk, for alle Solar Plexus behandlinger koster det samme. Din gave kan altså bruges til alle behandlinger i Solar Plexus. Er du i tvivl om, hvad det betyder, er du altid velkommen til at ringe til os og spørge.

 GAVEIDÈ 1:

Valgfri behandling: Massage – dybdemassage – fysiurgisk massage – afspændende massage  – KST – afspænding – shiatsu – Tui Na

Varighed: 25 minutter, 55 minutter eller 85 minutter

Her lyder gavekortet på ‘valgfri behandling’. Og modtageren af gavekortet kan så selv bestemme hvilken behandlingsform, hun vil benytte gavekortet til, og hun kan også selv gå ind på www.solplex.dk og finde ud af hvilken kropsbehandler, hun ønsker at modtage behandlingen af.

GAVEIDÉ 2:

Parbehandling 55 minutter

Hvis hun virkelig skal forkæles, så tag selv med! Måske vil det, at I deler oplevelsen, gøre modtagerens nydelse endnu større!

Vælg igen tiden, hvis det er en af vores almindelige behandlinger som massage, shiatsu, zoneterapi – eller vælg en specifik behandling, som vi kan skrive på gavekortet.

GAVEIDÉ 3

Hot Stone massage 55 minutter

Hot Stone er en behandlingsform, hvor lækre lavasten opvarmes og bruges til massage.

Hos Solar Plexus indeholder en Hot Stone massagebehandling både vores gode, dybe massage og massage med de varme sten, der smelter musklernes spændinger og derefter bliver liggende på kroppen på ‘gode steder’. Du burde prøve den selv… det er en helt unik oplevelse!

Massage med de opvarmede sten er yderst virksomt på både det fysiske og det mentale plan. Hvis du lider af angst, stress, uro, søvnbesvær, gigt, kropsmerter, spændinger eller andet, er det en forløsende og fantastisk behandlingsform. Læs mere om Hot Stone massage 

GAVEIDÉ 4

Kornpuden

Kornpuden er en rigtig god gave. Den skaber rigtig mange hyggestunder, varme og glæde i kroppen, og hver gang den bliver brugt, vil den glade giver blive erindret. Det er den ultimative omsorg. Husk at puden købes i klinikken, næste gang du er til behandling. Læs mere om kornpuden her.

GAVEIDÉ 5

Ansigts-, nakke- og hovedbundsmassage

Ansigt, nakke og hovedbundsmassage virker afspændende på ansigtets mange muskler. Ud over et himmelsk velvære vil du opleve større glæde i hverdagen.

Ansigt, nakke og hovedbundsmassage virker afspændende på ansigtets mange muskler. Ud over et himmelsk velvære vil du opleve større glæde i hverdagen.De mimiske muskler reagerer på vores sindstilstand, så en ansigtsmassage vil give dit humør og din grundstemning en kærlig omgang. En jævnlig massage af ansigt, nakke og hovedbund vil desuden have en udglattende effekt på de mimiske rynker.

Ansigts- og nakkemassage med vores lækre kokos ansigtsmassagebalsam giver – ud over en himmelsk duft og velvære – også afspænding og lethed til atter at møde hverdagen. Læs mere og book