velkommen

Online behandling

25 % rabat på første video-chat behandling

Vi behandler dig online i dine egne trygge omgivelser

Med samme nærvær – og i dine egne trygge omgivelser. Vi udviklet og forberedt et system der gør, at du stadig kan få behandling uden at skulle komme i klinikken fysisk. Det er en behandling der foregår online via video-chat apps, som f.eks FaceTime, Messenger, Zoom, WhatsApp, Teams – du vælger selv et du måske allerde kender.

Online behandlingsformer
Online har Solar Plexus tre forskellige behandlingsformer, du kan booke. Der er fokus på det fysiske, det mentale og det spirituelle. Du kan vælge 25 eller 55 minutters varighed på alle tre behandlinger. Der vil nemlig være nogen, der vil have mere brug for en behandling på det fysiske plan, nogen vil have mere brug for at få frigjort mentale og følelsesmæssige blokeringer, og nogen søger behandling for stress og udbrændthed. Du vil kunne se din behandler, lige så vel som din behandler kan se dig. Vi har specialiseret fem af vores gode og erfarne behandlere til opgaverne.

1. Fysiske skavanker. I denne behandling vil du få mulighed for at fortælle, hvor du har ondt, hvor længe det har stået på, og hvad du tror kan være årsagen til det. Ud fra det du har fortalt, vil din behandler hjælpe dig med at udføre forskellige øvelser med henblik på massage af egen krop, øvelser med stræk og styrketræning til dine skader eller skavanker. Meditation og afspænding kan også være en del af det, hvis der er behov. Hav gerne bolde, en måtte og et varmt tæppe klar.

2. Fokus på stress, udbrændthed og fastlåste følelser. I denne behandling har du mulighed at fortælle om din situation, og ud fra det du fortæller, vil behandleren guide dig til restituering og fordybelse. Behandleren vil give dig øvelsesinstruktion i f.eks. meditation eller talt afspænding. Behandleren vælger redskaber alt efter, hvad du kommer med. Denne behandlingsform vil blive varetaget af en behandler, der har erfaring med samtaleterapi og som har specialiseret sig i behandling af stress og fastlåste følelser.

3. Fokus på healing og talt afspænding. I denne behandling har vi fokus på dine udfordringer. Healing er med til at skabe balance i kroppens energifelt både fysisk og psykisk. Healing Onlinebehandling kan bruges til at give slip på angst og stress. Din behandler vil ofte benytte afspænding og meditation til at skabe ro, klarsyn og fordybelse for dig.

Book online og få 25% på den første behandling
Du kan roligt prøve Solar Plexus nye behandlingsform Online. For at hjælpe dig – og os – i gang, får du 25 % rabat på første booking af Online behandling. Du booker gennem vores normale online booking system på solplex.dk. Du skriver i noten hvilken videoforbindelse du ønsker. Vi opretter forbindelsen til dig via din e-mail eller telefonnummer, og behandlingen går i gang til aftalt tid. Husk at tjekke at dine kontaktoplysninger er korrekte.

Tilbud gælder frem til 5. april 2021!

Caroline Merkel 

Jeg kombinerer naturvidenskabelig viden, holisme og spiritualitet. Jeg kan hjælpe dig med at få løst de eventuelle problemer du kommer med. Med empati, nysgerrighed og faglig viden gør mit bedste for at støtte de klienter jeg har.