velkommen

Træning af krop

Træning af kroppen

Der er mulighed for flere forskellige træningsmetoder hos Solar Plexus. Du kan blandt andet booke en enetime med undervisning med en fysioterapeut i klinikkerne i København, eller du kan lære at lave ‘de fem tibetanere’ på en enkelt 25 minutters tid.

Solar Plexus’ holdtræninger foregår på Mosedamgaard i Kirke Værløse; max. 20 deltagere på holdene.

Da vi er en behandlingsklinik med stor ekspertise inden for skader og skavanker, lægger vi vægt på, at træningen bliver så personlig som mulig, og hvi ar fokus på den enkeltes individuelle ønsker og behov.

Rygtræning | Solar Plexus

Få et rigtig godt og spændende træningsforløb hos Solar Plexus i vores skønne sal på Mosedamgaard. På Mosedamgaard er det udsynet til et langstrakt landskab udenfor undervisningslokalerne, der giver sidegevinsten til rygtræningen, undervisningen i Ashtanga Yoga og Rygtræning.

læs mere i vores holdkalender her!


Læs hvad Pia V. Buholzer skriver om vores hold på Mosedamgaard:


“Jeg har dyrket en del Ashtanga yoga, som er den stilart, som undervises i på Mosedamgård. Jeg er vild med Ashtanga yoga, fordi alle bliver udfordret i en afslappet atmosfære. Holdende er små, og der gives en god individuel hjælp og vejledning, så jeg kommer videre med min træning. Man kan mærke forskel fra gang til gang, og det er fantastisk pludselig at stå i en stilling, som man aldrig havde troet, man kunne klare. Mens man sveder løs, fortælles der interessante ting om yoga på en hyggelig, rolig facon.

Den yoga, jeg har oplevet på Mosedamgård, er hård træning med konstante skift mellem aktivitet og ro. Undervejs glider man ind i en vidunderlig, afslappet tilstand med alle sanser vidt åbne. Det er en kliché, at man kommer i kontakt med sig selv, men jeg synes, det er det, der sker. Efter den guidede afspændingsøvelse til sidst oplever jeg mig selv som som vågen, frisk, klar, fredfyldt og lykkelig. Det er en tilstand, jeg længes efter, når den forsvinder i stress og jag, men jeg ved, at jeg når som helst kan genfinde den på yogamåtten.”

Klik på billederne for at læse mere om rygtræning, afspænding og yoga på Mosedamgaard.

Rygtræning og afspænding | Solar Plexus Yoga på Mosedamgaard | Solar Plexus