velkommen

Træning af krop

Træning af kroppen

Der er mulighed for flere forskellige træningsmetoder hos Solar Plexus. Du kan blandt andet booke en enetime med undervisning med en fysioterapeut i klinikkerne i København, eller du kan lære at lave ‘de fem tibetanere’ på en enkelt 25 minutters tid.

Solar Plexus’ træningshold foregår på Mosedamgaard, Salen i Kirke Værløse; max. 12 deltagere på holdene.

Rygtræning | Solar Plexus

Da vi er en behandlingsklinik med stor ekspertise inden for skader og skavanker, lægger vi vægt på, at træningen bliver så personlig som mulig, og vi har fokus på den enkeltes individuelle ønsker og behov.

Få et rigtig godt og spændende træningsforløb hos Solar Plexus i vores skønne sal på Mosedamgaard. På Mosedamgaard er det udsynet til et langstrakt landskab udenfor undervisningslokalerne, der giver sidegevinsten til undervisningen på træningsholdene.


Klik på billederne for at læse mere om rygtræning, afspænding og yoga på Mosedamgaard.

Rygtræning og afspænding | Solar Plexus Yoga på Mosedamgaard | Solar Plexus


NYHED – NYHED – NYHED

Vi har nye træningshold på Mosedamgaard: et for ryttere og et for mænd.

Stretch and relax – ryttertræning – Torsdag 16.00-17.15

Unik træning for dig som vil sidde bedre i sadlen og finde ro til dig selv og din hest. Her får du udspænding af stramme hofte-bøjere (psoas) og balder/lår, koordinering af overkrop/underkrop, skærpet balance og noget så simpelt som ro og fordybelse. Super hjælp til at du bliver en let og smidig rytter, at have på ryggen.

Mænd – Lænd – og skuldre – Tirsdag 17.30-18.30

Konkret undervisning for mænd med disse skader og skavanker. Ligetil og med masser af hård styrketræning. Holdet adskiller sig fra andre ryghold ved effektiv udspænding af fascia (kroppens bindevæv) og ved hjælp af redskaber, elastiktræning, massagebolde, koncentration i bevægelserne. Underviseren har mange års erfaring i at behandle mænd disse problematikker.

___________________________

Sådan tilmelder du dig:

Betaling og vilkår:

MobilePay: 87569
Bankoverførsel: 7417 1019487

Ved køb af klippekort eller abonnement overføres beløbet på enten MobilePay eller ved bankoverførsel. Angiv navn, dag og kortnummer.

Abonnementet er uopsigeligt de første 6 mdr. derefter en mdrs. varsel pr. den første i måneden. Ingen betaling juli.

Ubrugte klip refunderes ikke. Du kan frit komme på et af de andre hold, hvis du i en uge er forhindret i at komme på dit eget hold eller du vil ’klippe’ to gange i en uge.

Ferie og Helligdage: Træning foregår ikke på Helligdage. Ingen undervisning i uge 7 (vinterferie) 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 (sommerferie) 42 (efterårsferie) og 52 (juleferie).


Læs hvad Pia V. Buholzer skriver om vores hold på Mosedamgaard:

“Jeg har dyrket en del Ashtanga yoga, som er den stilart, som undervises i på Mosedamgård. Jeg er vild med Ashtanga yoga, fordi alle bliver udfordret i en afslappet atmosfære. Holdende er små, og der gives en god individuel hjælp og vejledning, så jeg kommer videre med min træning. Man kan mærke forskel fra gang til gang, og det er fantastisk pludselig at stå i en stilling, som man aldrig havde troet, man kunne klare. Mens man sveder løs, fortælles der interessante ting om yoga på en hyggelig, rolig facon.

Den yoga, jeg har oplevet på Mosedamgård, er hård træning med konstante skift mellem aktivitet og ro. Undervejs glider man ind i en vidunderlig, afslappet tilstand med alle sanser vidt åbne. Det er en kliché, at man kommer i kontakt med sig selv, men jeg synes, det er det, der sker. Efter den guidede afspændingsøvelse til sidst oplever jeg mig selv som som vågen, frisk, klar, fredfyldt og lykkelig. Det er en tilstand, jeg længes efter, når den forsvinder i stress og jag, men jeg ved, at jeg når som helst kan genfinde den på yogamåtten.”