velkommen

Ashtanga yoga

Yoga Flow – Ashtanga yoga

Torsdag kl. 19.00 -20.30 opstart på Mosedamgaard fra 3. november – 15 december 2016

Pris  10 gange i træk 1.300 kr. (vi holder ferie i skolernes ferieuger)

Blandt de mere dynamiske former for yoga er Ashtanga-yoga nok den, der har bidt sig allermest fast i Vesten. Så snart du har prøvet det første gang, ved du hvorfor.
 

På hver lektion arbejdes hele kroppen igennem efter en fast serie af klassiske yogastillinger, som er nøje sammensat så de forbereder, supplerer og komplementerer hinanden. Rækkefølgen er mere end 1000 år gammel og er gået i arv fra mester til elev med kun få modifikationer. Åndedrættet kæder bevægelserne sammen og understøtter dem, så effekten af træningen forøges.


Evelin Lázár der underviser i Astanga på Mosedamgård

Ashtanga-yoga er både sjov og fysisk udfordrende, og foruden dybe muskelstræk har den også både balance- og styrkemomenter. Vejen til at mestre stillingerne i deres fulde form er det, der gør yogaen interessant og spændende at arbejde med, og med en smule tålmodighed vil man opleve både forøget smidighed, udholdenhed og styrke. De øvrige effekter i form af fysisk og mental velvære viser sig hurtigt.

Fundamentet for yoga er opfattelsen af krop og sind som to aspekter af samme sag; gennem arbejdet med kroppen lærer vi også mere om os selv og om forbindelsen mellem det fysiske og det mentale, i takt med at kropsbevidstheden forøges. Efterhånden, som du bliver fortrolig med serien af stillinger, bliver træningen gradvis mere meditativ og indadvendt.

Det anbefales ikke at starte på ashtanga-yoga, hvis du er gravid.

Tilmelding til hold

Send en mail til info@solplex.dk eller ring til receptionen på 33 15 00 66

Obs. Kan du ikke deltage på holdet en uge, kan du vælge at komme på en af de andre hold som kompentation.