velkommen

Sportsmassage eller magi i ferien

Sportsmassage eller magi i ferien

Er du til en opfriskende sportsmassage – eller en dybdemassage med et drys af magi? Er det magi, eller er det bare kroppen, der arbejder? Vidste du, at kroppen, ved berøring og i særlig grad ved massage, selv kan producere afslappende stoffer og glædeshormoner, som kan få dig til at føle dig let og glad? Derfor er det en god ide at starte ferien med en massage, så du ikke skal bruge flere dage på “at falde ned”.

Vores gode klients anbefaling i denne ferietid:

“Jeg hedder Johnny og har fysisk arbejde til dagligt. Jeg træner styrketræning samt en del cross 5 gange om ugen. Jeg får altid massage op til min ferie, da jeg føler, at jeg bliver godt løst op i kroppen, samt utrolig afslappet i mine muskler, så min krop føles klar til ferie. Jeg er super glad for denne måde at gøre klar til ferie på. Med venlig hilsen Johnny Hansen”

Solar Plexus har ca. 35 forskellige behandlere, der kan noget meget forskelligt, og alle med hver deres egne personlige præg på behandlingerne. De behandler både mænd og kvinder, mennesker i alle aldre og med mange forskellige kropslige udfordringer.

 

Book online eller ring på 33 15 00 66
Se vores priser her!