velkommen

Dit immunforsvar er svækket

Personer med svækket og lavt immunforsvar får ofte infektioner, fordi deres modstandskraft er nedsat

En typisk årsag til dårligt immunforsvar kan f.eks. være gentagne penicillin- og andre antibiotikakure. Disse kure er med til at ødelægge tarmbakteriefloraen, og der kan herigennem skabes grobund for skadelige bakterier og svampe, der vil svække immunforsvaret.

Denne svækkelse kan medføre nye betændelser og øger igen risikoen for infektioner. Overordnet drejer det sig om at få sunde tilskud, sund mad og motion. Motion skal dog ikke overdrives, da anstrengende motion svækker immunforsvaret, mens almindelig motion virker styrkende.

Hos Solar Plexus anbefaler vi ofte en kombination af kostvejledning og zoneterapi samt kosttilskud. Sund kost styrker og nærer alle celler i din krop, så den bliver sund og stærk.

Zoneterapien er med til at rense gamle infektioner og affaldsstoffer ud af kroppen og afbalancere dine indre organer, således at deres funktion bedres.

Alt dette er med til at styrke dit immunforsvar og give dig færre sygedage.

Akupunktur, som vi også tilbyder, har også vist sig særdeles effektivt i at styrke immunforsvaret.

 

Orientering om COVID-19 og forholdsregler, her og nu

Når du ankommer til os, vil vi normalt give hånd eller kramme dig for at byde dig velkommen, men vi vil i stedet hilse ‘Orientalsk’ med Namesté på afstand. Hold afstand og bær mundbind fra du træder ind af døren også under behandlingen.

Vi bruger mundbind og i nogle tilfælde også visir – for din og vores skyld

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og på Solar Plexus klinikkerne er der ekstra sprittet af,  gjort ekstra rent, behandlerrummet, alle håndtag alle flader aftørres med sprit og klorin, ved klientskift. Der står  håndsprit fremme, fordelt over hele klinikken – som både klienter og behandler bruger flittigt af.
Ud over det, tager behandlerne deres forholdsregler, bruger håndspritten en ekstra gang, tager bad flere gange om dagen, bærer mundbind, for både at beskytte sig selv og dig mod coronavirus, alt sammen mindsker smitterisikoen betydeligt.

Hvordan smitter virussen

Virusen smitter ved håndsekret og dråbebåren smitte, ved hoste, nys, spyt, etc. Og seneste nyt, tyder på at det også kan smitte gennem luften, så på med mundbind. Har du symptomer, så bedes I være respektfulde over for jer selv og andre og blive hjemme til I er raske igen.
Når du kommer spørger vi dig om du har været ude at rejse, eller været i nærheden/tæt med nogen som har, inden for de sidste 14 dage? Hvis du har, vil vi bede dig booke en ny tid tidligst om 14 dage og sende dig hjem. Vi vil også sikre os at du ikke er sløj. Hvis du har vejrtrækningsproblemer, er forkølet, snottet eller har ondt i halsen, bliver du også sendt hjem.
Hvis ikke du har nogle af de udfordringer, kan vi fortsætte og gå igang med behandlingen. Inden vi går rigtigt igang spritter vi hænderne af, vi har en særlig afspritningsprocedure.

Er der fare for smitte når jeg får behandling

Under behandling vil vi placere dig på briksen, så vi mindst muligt undgår at være tæt. Dvs. du længst tid muligt har ansigtet med mundbind, ned i hovedstøtten, som er ren og afsprittet, måske foregår hele behandlingen maveliggende. Vi vil bære mundbind under behandlingen. Ud over sprit, bruger vi engangslagen. Desuden har vi intensiveret rengøringen i klinikken samt  toiletområdet til mange gange dagligt. Behandlerne har fået  retningslinjer for egen daglige hygiejne.

Når alt kommer til alt vil Solar Plexus være et ekstra sikkert sted at befinde sig. Du er sund og rask når du kommer – og når du går er du styrket.

Behandlinger der styrker immunforsvaret er massage, zoneteapi og akupunktur, og det er videnskabeligt bevist!

 

 

Ring for nærmere info eller book tid på tlf. 33 15 00 66

Book online nu | Solar Plexus

Se vores priser her