velkommen

Afbudsregler

Alle aflysninger skal ske på telefon 33 15 00 66

Husk at aflysninger skal ske senest kl. 8.30 samme dag som behandlingen.

Vi modtager desværre ikke aflysning pr. mail, da din mail ikke altid når at blive læst i tide, og du risikerer derfor at ville blive betragtet som udeblevet.

Aflysning må gerne lægges på vores telefonsvarer, såfremt du indtaler tydeligt navn, efternavn og telefonnummer.

Vi ville så gerne være mere fleksible end dette, men da det er vores arbejde, og personalet får løn, uanset om klienten kommer eller ej, og folk ind imellem står i kø for at få tider, finder vi det nødvendigt at måtte have disse regler.

Aflysninger som sker på dagen for behandlingen efter kl. 8.30 opkræves 50% af prisen for den bestilte tid, og ved udeblivelse uden afbud opkræves den fulde betaling.

Vi vil sætte pris på, at du forsøger at ringe inden for receptionens åbningstid; men dit opkald er altid velkomment, og vi hører din besked på telefonsvareren.

Vores store Luksus Wellness behandlinger på tre og fire timer samt større arrangementer kan ikke afbestilles, rykkes eller refunderes senere end fire dage før behandlingen. Aflyses behandlingen senere, betales 50% af prisen. Dukker klienten uden varsel ikke op til en bestilt behandling, opkræves den fulde behandlingspris per mail med faktura.

På forhånd tak for forståelsen.