velkommen

Sundhedstiltag til virksomheder

Sundhedstiltag | Solar Plexus   Sundhedstiltag

Sundhedstiltag

Sundhed og trivsel på arbejdspladsen er massageordninger, rygestop-kurser, stressbehandlinger, træning, frugtordninger, coaching, løbeklubber, kostråd, fysioterapi.

Sundhedstiltag | Solar Plexus

Dette tilbyder mange danske virksomheder deres medarbejdere, både for at tiltrække gode og kompetente medarbejdere, og for at holde på dem, som allerede er i virksomheden. Når medarbejderne er i balance, kan det ses på bundlinjen i form af mindre sygefravær og stigende effektivitet.

Hjælp til et målrettet sundhedstiltag

Virksomhedernes sundhedsfremmende tilbud virker sjældent optimalt og målrettet uden en god plan. Det betyder, at på trods af at danske virksomheder gerne vil gøre en indsats for medarbejdernes velvære og sundhed, så er det ikke altid ensbetydende med, at de har de nødvendige redskaber til at realisere hensigten. F.eks kan en virksomhed have valgt at sætte ind med coaching samtaler, når der snarere er et stort behov for massageordning, ergonomisk vejledning og rygestop-kurser. Det  er derfor en god ide at få en god snak med os om jeres behov og om, hvilke mål I gerne vil opnå. Så kan firmaet lægge en plan for den indsats, der skal gøres, for at opnå det ønskede; og tit vil det endda være i bedre cost-benefit balance.

Her ses de tiltag, Solar Plexus kan hjælpe virksomheden med. Klik på emnet og få mere information:

Vi har mange års erfaring i at hjælpe virksomhederne med sundhedsfremmende tiltag og vil glæde os til at hjælpe din virksomhed på vej. Vi er som udgangspunkt eksperter i massage, fysioterapi og træning og har mange års erfaring i lederskabstræning, ergonomisk vejlending og mange gode garvede samarbejdspartnere, som alle kan hjælpe til  i hver deres speciale. Alt i alt har Solar Plexus en stor pallet af erfaring med at finde en optimal løsning – også til jeres virksomhed.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Få et uforpligtende tilbud allerede idag.

E-mail: firmamassage@solplex.dk
Telefon: 33 15 00 66

Har vi vakt jeres interesse?

Ved et gratis og uforpligtende møde kan vi sammen kortlægge virksomhedens behov.

Kontakt os enten via telefon 33 15 00 66 eller mail – firmamassage@solplex.dk