velkommen

Erhvervscoaching

Erhvervscoaching | Solar Plexus   Det sunde arbejdsliv – kropsbevidsthed i arbejdslivet flytter bjerge.

Erhvervscoaching

Her tilbydes en temadag i det fri med fokus på det, som virkelig betyder noget. Vi træner brugen af kroppen og åndedræt som en vigtig kilde til det gode arbejdsliv, samtidig med at vi arbejder med de vigtigste udfordringer i jeres organisation.

Hvilke emner bearbejdes der i erhvervscoaching?

Erhvervscoaching kan arbejde med emner som stress, teamsamarbejde, rollefordeling, implementering af ny strategi, din personlige lederstil og meget andet.

Der arbejdes med det valgte emne på en helt unik måde.

Nogle gange arbejdes der i erhvervscoaching via walk and talk i naturen og frokost ved bålet. Andre gange er det flokke af heste, som bliver taget i brug som redskab til at danne ekko på jeres teamsamarbejde. Oftest kombineres det hele og krydres med fysiske øvelser og refleksioner i salen på Mosedamgaard.

Temadagene faciliteres af et unikt samarbejde mellem indehaver af Solar Plexus,, Trine Sylvest Christiansen, og erhvervskonsulent Pia Damgaard Trad.

 Super fedt sted. Trine og Pia er meget dygtige lederudviklere med stor forstand på autentisk lederskab ,og det var en stor oplevelse at være i kontakt med deres skønne heste. Man får et nyt og vigtigt blik på sig selv som leder. Anbefaler det varmt. Super velegnet til teambuildingsdag for en ledergruppe f.eks.

Christel Skousen Trane, ledelseskonsulent, kommunikationsrådgiver, oplægsholder

Læs mere på Ledelse – erhvervspsykologi, kropsforståelse, spejling i heste.

Få et uforpligtende tilbud allerede idag.

E-mail: firmamassage@solplex.dk
Telefon: 33 15 00 66

STRESS HÅNDTERING OG COACHING

FOR NOGLE AF VORES KLIENTER HAR STRESSEN HAR TAGET SÅ GODT FAT I KROP OG SIND AT SAMTALE OG FRISK LUFT MÅ ORGANISERES LIDT MERE FOKUSERET.

Derfor samarbejder vi med Ritterhuset

Læs mere her

Kontakt os, hvis din virksomhed skal coaches eller vil vide mere om stresshåndtering og få et uforpligtende tilbud på firmamassage@solplex.dk