velkommen

Kropsterapi

Kropsterapi

Hos Solar Plexus kan du få kropsterapi. Vi tilbyder Totum og omniterapi (og psykomotorisk terapi).

Hvad er Totum kropsterapi?

Kropsterapi er en behandlingsform, der skaber rum for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan ved at kombinere massage og det terapeutiske.

I København:

Book tid i Studiestræde I Solar Plexus

I Kirke Værløse:

Book tid på Mosedamgaard | Solar Plexus

Kropsterapi tager udgangspunkt i, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed og møder dig lige hvor du er i livet. Oplevelser, erfaringer og følelser, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis. Uforløste konflikter, stress, anspændthed og traumer kan sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer i kroppen eller i vores organer og muskler, og på sigt vil dette ofte føre til skavanker eller smerter, hvis ikke der bliver taget hånd om problemerne.

Kropsterapi er en effektiv, dybdegående, pulserende og forløsende massageform.

I kombination med pulserende massage, akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler, åndedrætsteknik og frigørelse af led, så bruges kropsterapi som en effektiv, dybdegående og forløsende massageform. Fokus i kropsterapi ligger på at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne. Kropsterapi arbejder ud fra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.

Hvad kan Totum afhjælpe?

Ved kropsterapi frigøres fysiske og psykiske spændinger, og på den måde aktiveres kroppen til at helbrede sig selv. Kropsterapi kan både hjælpe folk med fysiske skavanker, spændinger og smerter og psykiske problematikker som f.eks. stress, angst og depression. Men også med låste følelser, som man måske slet ikke var klar over, at man havde.

Uanset om du kommer med en spændt nakke, et knæ der gør ondt eller en øm skulder, så kan kropsterapi – sammen med dig – hjælpe dig med at finde frem til, hvorfor du har ondt netop der i din krop.

Kropsterapi kan skabe forandringer på følgende områder: stress, angst, traumer, gigt, smerter, ømhed, piskesmæld, tennisalbue, museskader, ryg- og nakkeproblemer, eksem, allergi, astma, fordøjelsesproblemer etc..

Ring på 33 15 00 66 for at bestille tid eller:

Book online nu | Solar Plexus

Se behandlerne som har specialiseret sig her

Du kan også læse psykomotorisk terapi her og omniterapi her