velkommen

Cupping – sugekopbehandling

Cupping-terapi

Udrensende og afspændende sugekopbehandling

Cupping terapi bruges især ved spændinger på nakken, ryg og skuldre og ved detox, sammen med anden massageform og zoneterapi

Spændinger i musklerne skyldes ofte stagnationer. Her benyttes ofte cuppingmassage eller stationær cupping. ​Ved stationær cupping sidder cuppen på samme sted under behandlingen. Formålet er at øge blodgennemstrømningen i kroppens muskler og væv, samt at løsne gamle og fastsiddende affaldsstoffer. Cupping hjælper med at stimulere ledvæske, og bruskvævet bliver forsynet med nye næringsstoffer. Efter behandling mærkes en stor lettelse i leddet og smerterne er oftest væsentlig reduceret.

Udrensning med cupping
Når du hører ordet ‘udrensning’, tænker du formentlig på juicekure, te, kosttilskud og andre hjælpemidler, der virker indefra. Men det er ikke de eneste former for udrensning, der findes. Solar Plexus cupping – er en udrensende behandling, der laves uden på kroppen. Cupping går også under navnene sugekopterapi, bindevævsmassage og detox sugekopsbehandling. Behandlingen udføres nemlig ved, at en sugekop sættes på huden for at skabe et undertryk, hvilket øger blodcirkulationen, opløser spændinger og renser bindevævet for affaldsstoffer.

I København:

Book tid i Studiestræde I Solar Plexus

I Kirke Værløse:

Book tid på Mosedamgaard | Solar Plexus

Cuppingterapi kan bl.a. anbefales ved

  • Muskelspændinger
  • Spændinger ømme led
  • Detoxterapi
  • Velvære

Ring på 33 15 00 66 for at booke tid eller

Book online nu | Solar Plexus

Se vores priser her


Momsfritagede behandlinger:

Hos Solar Plexus er dine behandlinger allerede fritaget for moms, fordi vi arbejder med at fremme folkesundheden. Vi har kompetence indenfor mange forskellige behandlingsmetoder, der kan afhjælpe fx gener, skader og sygdomme i bevægeapparatet og forebygge forværring og tilbagefald.

Men vi tilbyder også deciderede velværebehandlinger, der giver rum for optimal nydelse og afstressn