velkommen

Massage

Vælg mellem følgende massageformer:

Vi har rigtig gode resultater med behandling af:

 


Fokus for massagebehandlingen

Oplys behandleren om, hvor på kroppen du ønsker mest fokus, så du kan blive hjulpet optimalt. Du bestemmer selv, hvor hårdt eller blødt trykket skal være. Det er kun den afsatte tid, der bestemmer, hvor meget behandleren kan nå. Ønsker du at få arbejdet hele kroppen igennem, anbefaler vi en behandling på minimum 55 minutter. Har du brug for et behandlingsforløb med flere behandlinger, er det selvfølgelig muligt – forløbets varighed og interval mellem behandlingerne varierer fra person til person. Har du brug for ro og fordybelse, er det godt med lange behandlinger, hvor myoser, infiltrationer, spændinger og andre fysiske problemer lindres og fjernes ved massagen.
Du kan ofte selv gøre meget for at forbedre dit velvære, hvorfor vi i forbindelse med en behandling eventuelt vil foreslå øvelser, der kan hjælpe dig. Den fysiske manipulation, der sker ved massage, har to store fysiske effekter:

  • Øger blod- og lymfecirkulationen.
  • Afslapning og normalisering af det bløde væv (muskler, bindevæv, sener og bånd), hvilket afslapper nerverne og det dybere bindevæv.

Læs evt. mere (ved at klikke her) om oxytocin, som er et af de hormoner, der bl.a. bliver dannet ved massagebehandling.

Se priser for massage og klippekort her – spar penge på dine behandlinger.

Den angivne tid er inkl. konsultation, af- og påklædning, samt øvelser.

Momsfritagede behandlinger ved massage

Hos Solar Plexus er dine behandlinger allerede fritaget for moms, fordi vi arbejder med at fremme folkesundheden. Vi har kompetence indenfor mange forskellige behandlingsmetoder, der kan afhjælpe fx gener, skader og sygdomme i bevægeapparatet og forebygge forværring og tilbagefald.
Men vi tilbyder også deciderede velværebehandlinger, der giver rum for optimal nydelse og afstressning. Disse behandlinger vil som følge af SKATs regler være pålagt moms.

Medarbejdere i balance er gode og produktive medarbejdere

Få et uforpligtende tilbud ved at skrive til firmamassage@solplex.dk eller ringe til receptionen på telefon 33 15 00 66