velkommen

Vil du arbejde hos Solar Plexus?

Solar Plexus søger dygtige og engagerede behandlere til klinikkerne i København og Nordsjælland.

Vi er en professionel klinik med dygtige kolleger på 3 forskellige lokationer i København og Nordsjælland, og er derudover engageret i 30+ virksomhedsaftaler.

Solar Plexus er kendt for at være en klinik med veluddannede og kompetente behandlere, der evner at forstå klientens behov og målrette behandlingen derefter.

Vi har et bredt udvalg af behandlingsformer, bl.a massage, fysioterapi, zoneterapi, akupunktur, kropsterapi og wellnessbehandlinger. Massage er vores spidskompetence, men vi henviser i ligeså høj grad til vores andre behandlingsformer, såfremt dette er mere relevant for den enkelte klient.

➼ Hvem er du:

  • Du er faglig kompetent i både teori og praksis. Du søger selv ny viden og er ikke bange for at spørge kolleger til råds.
  • Du lytter til klienten og er i stand til at differentiere dine behandlinger efter behovet. Du kender dine egne grænser og kan arbejde inden for andres. Du håndterer dine klienter og dine opgaver med ro, overblik og faglig autoritet og skaber dermed tryghed for dine klienter.
  • Du kan behandle i dybden og har både kræfter, teknik og ergonomisk praksis til at kunne holde til denne type arbejde.

Send din ansøgning og CV inkl. vellignende foto til info@solplex.dk

Du er velkommen til at ringe på telefon 33 15 00 66, hvis du har nogen spørgsmål.

Ansøgningsfrist: Snarest – samtaler afholdes løbende

_________________________

➼ Vi tilbyder:

Hos os møder du kolleger, der emmer af dynamik, arbejdsglæde, omsorg. Vi arbejder selvstændigt og er dagligt engageret i kundekontakt for at genbooke faste klienter og skaffe nye kunder til os selv og klinikken, men værdsætter det kollegiale samvær og den faglige forskellighed. Vi fokuserer på erfaringsudveksling og vidensdeling kolleger og faggrupper imellem og er åbne overfor nye idéer og tiltag, der kan i klinikkens visioner.

➼ Arbejdstiderne:

Klinikkens aktuelt ledige vagter præsenteres ved samtalen og et skema planlægges med klinikejeren. Der er gode muligheder for at få øget timetal eller faste virksomhedsaftaler, når du er godt inde i klinikkens arbejde og funktion.

Dit skema vil bestå af hverdags-, aften-, weekend- og virksomhedsvagter.

➼ Arbejdssteder:

Studiestræde 43, kld , 1455 København K (klinik og reception), Nørregade 45, 1.tv., 1165 København K eller  Mosedamgaard, Lejrvej 2, 3500 Værløse.

 _________________________

Jeg glæder mig til at møde dig – vores nye kollega!

De bedste hilsener

Trine Christiansen

ejer af Solar Plexus, behandler og underviser