velkommen

Er du vores nye medarbejder?

Massører til Solar Plexus klinikker

Vi søger uddannede massører til at indgå i vores brede faglige behandlingsteam

 

Er du en dygtig og engageret behandler, har Solar Plexus tre ledige stillinger? Vi har et bredt udvalg af behandlingsformer, bl.a massage, fysioterapi, zoneterapi, akupunktur, kropsterapi og wellnessbehandlinger. Massage er vores spidskompetence, men vi henviser i ligeså høj grad til vores andre behandlingsformer, såfremt dette er mere relevant for den enkelte klient.
Vi er et stort team baseret på Massører (forskellige massageformer), Fysioterapeuter, Akupunktører, Zoneterapeuter, Kostvejleder og Wellnessbehandlinger. Vi er stolte over vores unikke koncept, og vi arbejder altid på at gøre behandlingstilbuddene endnu bredere og bedre, tilfredse kunder der kommer igen, er det vi lever af.
Vi forventer, at du har en professionel tilgang, hvor du har kunden i fokus samt sætter en ære i, at levere en god behandling hver gang. Vi søger en profil med erfaring og interesse indenfor generel massage, gerne med fordybning/niche-områder. Flere kompetencer og uddannelser er klart en fordel. Stillingen vil bestå af behandling på en af klikkerne adresser, evt. fordelt på to.
Stillingen fungerer godt for både den nyuddannet behandler samt den mere erfaren behandler. Vi har fokus på karriereudvikling, så du fortsætter med at udvikle dig som behandler.

Du er

 • Uddannet massør
 • Udfører gode behandlinger, kan behandle i dybden og har både kræfter, teknik og ergonomisk praksis til at kunne holde til denne type arbejde
 • Dygtig til at skabe gode relationer med klienter og yder fremragende service
 • Ansvarlig og arbejder selvstændigt og proaktivt
 • Professionel, pligtopfyldende og ansvarsbevidst i din tilgang til jobbet
 • Fordel hvis du kan tage weekend og aftenvagter

Hvad tilbyder Solar Plexus

 • Faste vagter
 • Ro til at være behandler
 • In house behandlings ordning
 • Karriere udvikling
 • Interne gratis kurser/videreuddannelse
 • Gode og kompetente kollegaer
 • Arbejde på freelancebasis på lige linje med husets andre behandlere
 • Både deltid og heltid har interesse

Stillingerne ønskes besat snarest og bliver løbende afholdt samtaler.
Ansøgning skal ske via info@solplex.dk mærk venligst Stillingsansøgning

 

Solar Plexus er kendt for at være en klinik med veluddannede og kompetente behandlere, er en professionel klinik med dygtige kolleger på tre forskellige lokationer i København og Nordsjælland. Behandlere der evner at forstå klientens behov og målrette behandlingen derefter. Solar Plexus Massage og Wellness har eksisteret siden 2004 og dækker og udfører en lang række virksomhedsaftaler i Stor København for offentlige og private virksomheder. Solar Plexus tilbyder en bred vifte af ydelser inden for firmamassageordninger, arbejdsmiljø samt afholder kurser og foredrag om emner som sundhed, stress, ergonomisk vejledning, sund ryg, pas godt på dig selv og arbejdsmiljø.

_________________________

➼ Vi tilbyder:

Hos os møder du kolleger, der emmer af dynamik, arbejdsglæde, omsorg. Vi arbejder selvstændigt og er dagligt engageret i kundekontakt for at genbooke faste klienter og skaffe nye kunder til os selv og klinikken, men værdsætter det kollegiale samvær og den faglige forskellighed. Vi fokuserer på erfaringsudveksling og vidensdeling kolleger og faggrupper imellem og er åbne overfor nye idéer og tiltag, der kan i klinikkens visioner.

➼ Arbejdstiderne:

Klinikkens aktuelt ledige vagter præsenteres ved samtalen og et skema planlægges med klinikejeren. Der er gode muligheder for at få øget timetal eller faste virksomhedsaftaler, når du er godt inde i klinikkens arbejde og funktion.

Dit skema vil bestå af hverdags-, aften-, weekend- og virksomhedsvagter.

➼ Arbejdssteder:

Studiestræde 43,  1455 København K (klinik og reception), Nørregade 45, 1.tv., 1165 København K eller  Mosedamgaard, Lejrvej 2, 3500 Værløse.

 _________________________

Jeg glæder mig til at møde dig – vores nye kollega