velkommen

Traumeel

Traumeel

Healing på tube:

Nu kan du købe Traumeel hos Solar Plexus. Traumeel er en tysk fremstillet homøopatisk creme, som er kendt for sine fantastiske healende egenskaber. Et homøopatisk middel indeholder en så fortyndet udgave af nogle urter eller svampe e.l., at de ikke længere kan påvises – men deres ’energi’ eller egenskaber er i præparatet. I Danmark er lægevidenskaben generelt skeptisk over for homøopati, mens det i Tyskland er almindelig brugte lægemidler.

Traumeel indeholder homøopatiske doser af urter, som har helende og infektionshæmmende og beroligende egenskaber til fælles: Arnica, som er vidundermidlet mod ømme muskler og sener, kamille, som beroliger, smertelindrer og helbreder, morgenfrue, som er infektionshæmmende og virksomt mod eksemer og andre ubalancer i huden, echinacea, som styrker immunforsvaret. Beroligende og opmuntrende perikon, beroligende troldenød, som er kendt som et mildt og virksomt middel mod uren hud… Stormhat, tusindfryd, røllike, galnebær, svovlblomme… Alt det gode.

Behandlerne i Solar Plexus har hver deres historier om Traumeels helbredende virkning: ’Min datters eksem gik væk på en uge’. ’Jeg svømmede ind i en brandmand – Traumeel tog smerten øjeblikkeligt og fuldstændigt’. ’Jeg forstuvede foden – og smurte Traumeel på hele aftenen. Næste dag var den healet!’.

Pris 50 gr. tube: 110,- kr.