velkommen

Kredsløbsproblemer

Kredsløbsproblemer

Kredsløbsproblemer dækker over en lang række symptomer. Dårligt kredsløb opstår som regel af en kombination af længere tids uhensigtsmæssige kostvaner og for lidt motion.

Stillesiddende og/eller stressende arbejde kan også betyde øget risiko for bl.a. forhøjet blodtryk, som er et af symptomerne på dårligt kredsløb. Herudover kan der være symptomer som:

  • Hjertebanken
  • Forhøjet kolesteroltal
  • Blodsukkerubalancer
  • Urolige ben
  • Dårligt blodomløb

Det er aldrig for sent at gå i gang med at ændre dine vaner for at styrke dit helbred, men jo før der bliver grebet ind, des mindre er risikoen for, at der opstår blodpropper og hjertestop, som er nogle af de rigtigt alvorlige sygdomme, der følger i kølvandet på et dårligt kredsløb.

Den gode nyhed er, at du kan gøre meget selv for at være med til at genoprette balancen i din krop.

Der er flere behandlingsformer, der har positiv effekt ved kredsløbsproblemer. En kombination af kostvejledning og et kig på motionsvaner kan gøre en rigtig stor forskel.

Ofte vil de ændrede vaner resultere i et helt nyt og bedre liv for mange mennesker, som oplever den positive effekt af at lægge livsstilen om.

Eksempelvis står der på FDZ´s hjemmeside:

“Der kommer stadig flere eksempler på mennesker med kredsløbsproblemer, som slipper af med både smerter og medicin efter behandling med zoneterapi.

Omkring en million danskere lider af forhøjet blodtryk, hvilket øger risikoen for en række alvorlige sygdomme som hjerneblødning, blodpropper, hjertesvigt, nyreskader og åreforkalkning.

Man ved, at ca. 2/3 af alle blodpropper i hjernen og hjerneblødninger skyldes et forhøjet blodtryk samt at en stor del af disse tilfælde kan undgås ved at blodtrykket sænkes, hvilket oftest sker via medicin.

Men der er håb forude for stadig flere patienter med kredsløbs-problemer, lige fra åreknuder til blodpropper, melder om gode resultater efter behandling med zoneterapi. Mange bliver helt smertefri og kan lægge medicinen på hylden, mens andre får dæmpet smerterne.”

(Kilde: www.fdz.dk – FDZ: Forenede Danske Zoneterapeuter)

Behandling af kredsløbsproblemer hos Solar Plexus

Hos Solar Plexus kan vi tilbyde både kostvejledning, zoneterapi samt akupunktur, som også har vist god effekt ved kredsløbsforstyrrelser.

Ring for nærmere info eller book tid på tlf. 33 15 00 66

Book online nu | Solar Plexus

Se vores priser her