velkommen

Massageordning

Massageordning | Solar Plexus   Massageordning

En aftale om Solar Plexus massageordning er en investering i virksomhedens trivsel. En massageordning gør medarbejderne gladere og mindsker sygefraværet.

Solar Plexus’ massageordning skaber mindre stress og øger produktiviteten. Stillesiddende og ensformige arbejdsstillinger, lange arbejdsdage, indeklima eller krævende arbejdsopgaver kan være årsag til mange lidelser, som kan bedres eller helt afhjælpes med den rigtige behandling.

Man behøver ikke at fejle noget for at have gavn af at gå til massage. Massage har nemlig en forebyggende effekt og tager problemer i opløbet. Ofte kan eventuelle langtidssygemeldinger på grund af stress eller udbrændthed helt undgås, hvis der sættes ind i tide. Ved at have massage på arbejdspladsen har medarbejderne en nem og ukompliceret adgang til massage og forebyggende behandling.

Kender I disse symptomer blandt medarbejderne?

Med den korrekte behandling kan disse lidelser bedres eller helt afhjælpes. Andre gange findes årsagen til problemerne måske i stressede forhold i medarbejderens privatliv, men det går stadig ud over både trivsel og produktivitet.

Solar Plexus stiller professionel behandler, briks, olie, musik og toplagner til rådighed. Varighed pr. behandling er inkl. af- og påklædning og normalt 30 eller 60 minutter.

Har vi vakt jeres interesse?

Ved et gratis og uforpligtende møde kan vi sammen kortlægge virksomhedens behov, og Solar Plexus kan uddybe vores forskellige tilbud.

Kontakt os enten på  33 15 00 66 eller  firmamassage@solplex.dk