velkommen

Gavekort

Gavekort

Du kan få gavekort til lige den behandling, eller det beløb du ønsker.
Hvad enten du giver gavekortet væk eller beholder det, som en gave til dig selv.

Gavekortet er gyldig fra den dag, du køber kortet og tre år frem, og det kan bruges til det, du har købt det til f.eks. Heaven on Earth (2 timer) eller en dybdemassage á 55 minutter. Hvis gavemodtageren hellere vil bruge gavekortet til noget andet, er gavekortet fleksibelt.

Du kan købe et gavekort ved at komme forbi vores reception i studiestræde eller skrive en mail til info@solplex.dk. Du kan selvfølgelig også ringe til receptionen på 33 15 00 66 og bestille gavekortet.

Gavekort | køb online | Solar Plexus

Husk at skrive:

  • Dit navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Hvad du ønsker at købe gaverkortet til f.eks. en bestemt behandling eller på et bestemt beløb.

Hvis du køber gavekortet over mail eller ringer til receptionen, så skal du betale beløbet via vores erhvervsnummer til MOBILE PAY på 91448 – Solar Plexus Massage APS (Obs kun 5 cifre i Mobilepay-nummeret). Når vi har din mobilepay- eller overførselskvittering vedhæftet i email til os på info@solplex.dk, sender vi dig gavekortet med Post Nord.

Ønsker du gaveposen og ingefær-lavendel olien inklusiv, sendes det mod et ekspeditionsgebyr på 35 kr. Så husk at overføre de 35 kr., hvis du ønsker det med også. Ellers sendes gavekortet i en lille konvolut, som almindelig post.

Et gavekort givet til en person kan personen ikke få pengene retur på.
Man kan bytte til noget andet end det man først har købt på gavekortet som findes i butikken men ikke få pengene retur.
Har du booket tider til dit gavekort kan tiderne selvfølgelig aflyses inden for vores gældende afbudsregler, og derved kan du bruge det til noget andet en anden gang. Men selve gavekortet kan ikke refunderes.

Gælder IKKE til klippekort. Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud. Gavekortet kan bruges til alle ydelser og produkter, men kan ikke returneres kontant og kan ikke forlænges efter de tre år. Har du købt gavekortet i forbindelse med en tilbudskampagne/rabatordning, kan gavekortet kun bruges til udvalgte behandlere.

Se udvalgte behandlere her