velkommen

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage i København

Bindevævsmassage er en speciel form for massage, der alt efter hvilken bindevævsmassage-teknik der bruges, løsner op for spændinger og affaldsstoffer både i og omkring bindevæv, muskler og led.

I København:

Book tid i Studiestræde I Solar Plexus

I Kirke Værløse:

Book tid på Mosedamgaard | Solar Plexus

Bindevævsmassage København | Solar Plexus

Få din bindevævsmassage i København hos Solar Plexus!

Efter en længere periode med stres og for meget at se til, begynder kroppen ikke at kunne følge med, og der ophobes affaldsstoffer fra cellerne. Med øgede affaldsstoffer i kroppen, øger du risikoen for at få hævede, irriterede og smertefulde muskler og led. Udover at bindevævsmassage lindre muskelsmerter, samt hjælper dig af med affaldsstofferne i bindevævet, så hjælper det også på vægttab. Med bindevævsmassage øger du blodcirkulationen, som gør at du kan performe bedre.

Hos Solar Plexus har de behandlere, der giver bindevævsmassage, forskellig tilgang til bindevævsmassage. Nogle bruger udelukkende hænderne, mens andre kombinerer med cupping; nogle bruger udelukkende cupping til at få kroppen til at rense ud i vævet. Vores cupping kopper er lavet af enten glas eller silicone. Ring og tal med vores receptionist om, hvad du kunne tænke dig.

OBS.: Cupping. Ved bindevævsmassage med ‘cupping’ kan der forekomme midlertidige ændringer i hudens farve, der kan ligne blå mærker på grund af af den øgede blodcirkulation og udrensning af affaldsstoffer i området. Det går væk af sig selv efter alt fra få dage til flere uger afhængig af, hvor meget ophobning, der udrenses.

Kontakt receptionen eller læs under behandlernes profiler, hvilken type bindevævsmassage de har specialiseret sig sig i og tilbyder.

Se Solar Plexus bindevævsmassører her!

Book online nu | Solar Plexus

Se vores priser her!

Momsfritagede behandlinger!

Hos Solar Plexus er dine behandlinger allerede fritaget for moms, fordi vi arbejder med at fremme folkesundheden. Vi har kompetence indenfor mange forskellige behandlingsmetoder, der kan afhjælpe f.eks. gener, skader og sygdomme i bevægeapparatet og forebygge forværring og tilbagefald.

Men vi tilbyder også deciderede velværebehandlinger, der giver rum for optimal nydelse og afstressning. Disse behandlinger vil som følge af SKATs regler være pålagt moms.