velkommen

Gravidmassage

Gravidmassage i København

Solar Plexus gravidmassage kan afhjælpe fysiske gener, du kan opleve under en graviditet. Det er muligt at modtage behandling under hele graviditeten, men massage er specielt gavnligt i de sidste måneder inden fødslen, hvor kroppen er ekstra belastet

I København:

Book tid i Studiestræde I Solar Plexus

I Kirke Værløse:

Book tid på Mosedamgaard | Solar Plexus

Gravidmassage København | Solar Plexus

Mange gravide kvinder finder et massageforløb uundværligt, da det mindsker smerter og giver letheds fornemmelse og bedre søvn. Solar Plexus har specialdesignede brikse, så du kan ligge på maven i alle faser af graviditeten. Desuden fører vi produkter til afhjælpning af graviditetsgener.

Lindre dine graviditetsgener med gravidmassage i København

  • lænde- og rygsmerter
  • hævede ben og hænder
  • spændinger i nakke/skulder
  • ømhed i bækken eller ischias
  • bækkenløsning
  • besværet vejrtrækning

Hos Solar Plexus er massørerne også uddannet til at udføre gravidmassage, og vi er SÅ glade for det: Det er en ære at få jer gravides tillid, og det er en ekstra fornøjelse, vi oplever rigtig tit, at den gravide krop føles endnu mere som KROP og fuld af LIV, så det er en skøn oplevelse også for os!

Med gravidmassage kan rigtig mange gener afhjælpes, og vi kan nære den muskulatur, der er kommet godt og grundigt på overarbejde med at bære, bære og bære, mere og mere, bære og holde… – og får den måske tak, den gode muskulatur i lænden? Vi spørger bare…

For den gravide kan det betyde en vældig aflastning at kunne ligge på vores specialbrikse, hvor man ligger på maven med maven hvilende i et bælte i et hul i briksen (og der er særlige fordybninger til evt. ømme bryster). Liggende på maven, med støtte så lænden ikke belastes, kan vedvarende afspændende massage i lændeområdet gøre underværker og være lige det, der er brug for for at kunne nyde ‘den søde tid’.

Ring på 33 15 00 66 for at bestille tid eller:

Book online nu | Solar Plexus

Se behandlerne som har specialiseret sig i massage her

Se priser her

Læs mere om alle vores tilbud til Gravide og babyer, eller kontakt receptionen for råd og vejledning på 33 15 00 66.

Klik her for at læse et interview med Isabella Risom, som er uddannet jordemoder og selv har været gravid.


Momsfritagende gravidmassage i København!

Hos Solar Plexus er dine behandlinger allerede fritaget for moms, fordi vi arbejder med at fremme folkesundheden. Vi har kompetence indenfor mange forskellige behandlingsmetoder, der kan afhjælpe fx gener, skader og sygdomme i bevægeapparatet og forebygge forværring og tilbagefald.

Men vi tilbyder også deciderede velværebehandlinger, der giver rum for optimal nydelse og afstressning samt hjælp til kostændring og livsstil. Disse behandlinger vil som følge af SKATs regler være pålagt moms.