velkommen

Allergi

Høfeber/pollenallergi

Høfeber er en sæsonbetinget allergi overfor pollen eller andre luftbårne stoffer. Ca. 10 % reagerer, når de får pollen på hud og slimhinder og får gener i næse, bihuler og øjne.

Når pollen kommer i kontakt med næsens slimhinde, sker der en histamin-frigørelse, hvorved der skabes en irriterende betændelse i slimhinderne. De, der er allergiske, skal kun udsættes for ganske små mængder, for at det kan udløse en allergisk reaktion.

Alt afhængig af hvilken slags pollen man er allergisk overfor, viser den sig som regel fra marts til oktober. Høfeber fremkaldes ofte af pollen fra blomstrende græsser. Om foråret er det oftest træpollen som birk, hassel, elm og birk. Om sommeren er det mest græspollen. Efterårs-høfeber kan skyldes forskellige blomster.

Græsser og korn er i 60% af alle tilfælde årsag til høfeber og pollenallergi. Mennesker med tendens til høfeber har ofte i barndommen haft gentagne perioder med polypper, hævede mandler eller mellemørebetændelse.

Hvilke behandlinger har Solar Plexus mod allergi og høfeber?

Den gode nyhed er, at der hjælp at hente: Hos Solar Plexus har vi gode erfaringer med at behandle diverse former for allergi. Zoneterapi og akupunktur er blandt de behandlingsformer, der som regel har rigtig god effekt ved allergibehandling.

Vi har flere eksempler på klienter, som tidligere har brugt medicin dagligt i de perioder de har allergi, som efter et behandlingsforløb har oplevet væsentlig bedring, således at de kan klare sig igennem “allergiperioderne” ved at tage et minimum af medicin. Ofte suppleres zoneterapien med homøopatiske midler for at støtte kroppen så meget som muligt i processen.

Ved behandling med zoneterapi og akupunktur anbefales det at booke et forløb på minimum 5 gange med ca. 1 uges mellemrum for at få optimal effekt. Det anbefales også at få forebyggende behandlinger inden allergisæsonen rigtig sætter ind, for at få mest mulig effekt af behandlingerne.

Det er dog vigtigt at vide for klienten, at der i forbindelse med zoneterapi-behandlinger ofte vil opstå en førstegangs-forværring/opblusning af symptomerne. Dette er helt normalt og skyldes, at kroppen er i gang med at udrense affaldsstoffer for at kunne genvinde en sund balance i kroppen og specielt immunforsvaret, som jo er det der overreagerer i forbindelse med allergier. Denne symptomforværring ses ofte efter de første 3-4 behandlinger, og varer som regel kun et par dage, hvorefter symptomerne lige så stille bliver færre og færre.

Jeg kan varmt anbefale akupunkturbehandlinger mod allergi
hos Susanne. Jeg er superglad for mine behandlinger som
hvert år hjælper til at holde min græsallergi i ave.
Behandlingerne gør at jeg kan nyde både foråret og sommeren.
At jeg ikke behøver at holde mig inden døre og tage sløvende
allergi medicin”.

Gitte
Klient

Ring for nærmere info eller book tid på tlf. 33 15 00 66

Book online nu | Solar Plexus

Se vores priser her