velkommen

Dybdemassage

Dybdemassage i København

Solar Plexus’ dybdemassage er velegnet til smertelindring samt til behandling af muskelspændinger overalt i kroppen.

I København:

Book tid i Studiestræde I Solar Plexus

I Kirke Værløse:

Book tid på Mosedamgaard | Solar Plexus

Dybdemassage i København | Solar Plexus

Dybdemassage er en behandling, hvor behandleren arbejder med dybe tryk i infiltreret muskulatur, hvorved vævet presses sammen. I det øjeblik, der gives slip, strømmer iltet blod ind i musklen. Det giver næring til det forsømte område, og affaldsstoffer transporteres væk. Således opnår du større velvære og øget kropsbevidsthed.

I en dybdemassage arbejdes der på grænsen af smertetærsklen, og åndedrættet spiller en væsentlig rolle. Hvis du ønsker at få arbejdet hele kroppen igennem, anbefaler vi behandling på 1 eller 1,5 time.

Du kommer med specifikke ønsker om delområder du gerne vil have vi tager os specielt af, f.eks. skader eller skavanker omkring nakke/skuldre, ben, lår, balder, arme/hænder eller kæber/ansigt.

I Solar Plexus har vi specialiseret os i at give dybdemassage og fysiurgisk massage. Vore behandlere har minimum 300 timers anatomi, fysiologi og sygdomslære bag sig – din garanti for en veluddannet behandler.

 

Dybdemassage i København | Solar Plexus     Dybdemassage i København | Solar PlexusDybdemassage i København | Solar Plexus    Dybdemassage i København | Solar Plexus

Ring på 33 15 00 66 for at bestille tid eller:

Se behandlerne som har specialiseret sig i massage her

Se vores priser her


Momsfritagede behandlinger ift. dybdemassage i København!

Hos Solar Plexus er dine behandlinger allerede momsfritaget, fordi vi arbejder med at fremme folkesundheden. Vi har kompetence indenfor mange forskellige behandlingsmetoder, der kan afhjælpe fx gener, skader og sygdomme i bevægeapparatet og forebygge forværring og tilbagefald.
Men vi tilbyder også deciderede velvære behandlinger, der giver rum for optimal nydelse og afstresning. Disse behandlinger vil som følge af SKATS regler være pålagt moms.