velkommen

Healingsmassage

Healingsmassage i København!

Solar Plexus tilbyder flere forskellige slags healing – og hvad er så forskellen? Og hvad skal du vælge?
Vores massører er uddannede f.eks. som Reiki Healer, i healingsmassage, lydhealing, etc. Du skal vælge den behandling, der passer bedst til dig og din holdning – og så er det altid godt og være ‘open-minded’ og prøve noget nyt.

Healingsmassage

Dette er en blanding af massage og healing. Massagen er intuitiv, med både dybdegående behandling og blide strøg. Healingsmassage blander den gode, nærende massages blide og rolige strøg med øjeblikke helt i ro, med ren healing. Varme hænder giver dig og din krop alt det gode, du kan optage. Denne massage vil tit være langsommere og roligere end andre former, så den er særlig velegnet til dig, som måske er fysisk meget følsom, svag eller traumatiseret. Du kan aftale med massøren, hvor meget massage og hvor meget healing med hænder i ro, du ønsker.

Reiki Healing

Dette er en fin og blid healings form, hvor hænderne lægges på forskellige positioner på dit hoved og på din krop. Reikihealingen er fantastisk til at give velvære samt overskud, ro og balance i din krop og i dit liv. Læs mere…

Lydhealing

Dette er lyd, der bruges til at heale din krop og sjæl. Der bruges klangskåle og stemme til at komme i samklang med din krop og sjæl. Lyden skaber vibrationer og bevæger sig dybt ind i kroppen. Derved kan den frigive blokeringer og heale ubalancer. I yoga arbejder man med de 7 energicentre også kaldet chakraer, og med det at disse vibrerer ved bestemte lydfrekvenser. I lydhealing bruger man resonansen fra disse energicentre til at aktivere kroppens selvhelbredelse. Lydhealing kan nå ind i kroppens hukommelse, selvom bevidstheden har blokeret for erindringen. Man kommer dog kun i kontakt med det, man er klar til. Behandler Caroline Merkel

I København:

Book tid i Studiestræde I Solar Plexus

I Kirke Værløse:

Book tid på Mosedamgaard | Solar Plexus

Healingsmassage København | Solar Plexus

Healingsmassage blander den gode, nærende massages blide og rolige strøg med øjeblikke helt i ro, med ren healing. Varme hænder giver dig og din krop alt det gode, du kan optage.

Denne massage vil tit være langsommere og roligere end andre former, så den er særlig velegnet til dig, som måske er fysisk meget følsom, svag eller traumatiseret. Du kan aftale med massøren, hvor meget massage og hvor meget healing med hænder i ro, du ønsker.

Ring på 33 15 00 66 for at bestille tid eller:

Book online nu | Solar Plexus

Se behandlerne som har specialiseret sig i massage her

Se vores priser her!


Momsfritagede behandlinger på healingsmassage i København!

Hos Solar Plexus er dine behandlinger allerede fritaget for moms, fordi vi arbejder med at fremme folkesundheden. Vi har kompetence indenfor mange forskellige behandlingsmetoder, der kan afhjælpe f.eks. gener, skader og sygdomme i bevægeapparatet og forebygge forværring og tilbagefald.

Men vi tilbyder også deciderede velværebehandlinger, der giver rum for optimal nydelse og afstresning. Disse behandlinger vil som følge af SKATs regler være pålagt moms.