velkommen

Healingsmassage

Healingsmassage

Healingsmassage er en blanding af massage og healing. Massagen er intuitiv, med både dybdegående behandling og blide strøg.

I København:

Book tid i Studiestræde I Solar Plexus

I Kirke Værløse:

Book tid på Mosedamgaard | Solar Plexus

Healingsmassage

Healingsmassage blander den gode, nærende massages blide og rolige strøg med øjeblikke helt i ro, med ren healing. Varme hænder giver dig og din krop alt det gode, du kan optage.

Denne massage vil tit være langsommere og roligere end andre former, så den er særlig velegnet til dig, som måske er fysisk meget følsom, svag eller traumatiseret. Du kan aftale med massøren, hvor meget massage og hvor meget healing med hænder i ro, du ønsker.

Ring på 33 15 00 66 for at bestille tid eller:

Book online nu | Solar Plexus

Se behandlerne som har specialiseret sig i massage her

Se vores priser her!


Momsfritagede behandlinger!

Hos Solar Plexus er dine behandlinger allerede fritaget for moms, fordi vi arbejder med at fremme folkesundheden. Vi har kompetence indenfor mange forskellige behandlingsmetoder, der kan afhjælpe f.eks. gener, skader og sygdomme i bevægeapparatet og forebygge forværring og tilbagefald.

Men vi tilbyder også deciderede velværebehandlinger, der giver rum for optimal nydelse og afstressning. Disse behandlinger vil som følge af SKATs regler være pålagt moms.