velkommen

Parmassage

Parmassage

Tag veninden/vennen eller kæresten med til parmassage, hvor to kan blive masseret på samme tid – enten i samme rum eller i hver jeres rum.

Ved parmassage er det bedst at booke pr. telefon på 33 15 00 66, da det kan være svært at finde 2 tider samtidig online, men det er selvfølgelig muligt.

I København:

Book tid i Studiestræde | Solar Plexus

Book tid i Nørregade | Solar Plexus

I Kirke Værløse:

Book tid på Mosedamgaard | Solar Plexus

Parmassage | Solar Plexus

Den perfekte idé til særlige dage med kæresten eller mand/kone, til ren og skær forkælelse eller før eller efter en shoppingtur.

I stedet for en almindelig massageolie bruger vi i denne behandling en luksuriøs ingefær/lavendel koldpresset jomfruolie, der gør huden dejlig blød og glat, samtidig med at den afslapper både krop og sind.

Ved parmassage er det bedst at booke pr. telefon på 33 15 00 66, da det kan være svært at finde 2 tider samtidig online, men det er selvfølgelig muligt.

Se vores priser her!


Momsfritagede behandlinger!

Hos Solar Plexus er dine behandlinger allerede momsfritaget, fordi vi arbejder med at fremme folkesundheden. Vi har kompetence indenfor mange forskellige behandlingsmetoder, der kan afhjælpe fx gener, skader og sygdomme i bevægeapparatet og forebygge forværring og tilbagefald.

Men vi tilbyder også deciderede velvære behandlinger der giver rum for optimal nydelse og afstresning. Disse behandlinger vil som følge af SKATS regler være pålagt moms.