velkommen

Parmassage

Parmassage, i kan blive masseret på samme tid

Tag veninden/vennen eller kæresten med til en skøn og dejlig gang parmassage samtidig. I kan blive masseret enten i samme rum eller i hver jeres

Ved parmassage er det lettest at booke pr. telefon på 33 15 00 66, da det kan være svært, online, at finde to tider samtidig, men det er selvfølgelig muligt.

Lige nu har vi tilbud på parmassage, hver weekend, fra fredag kl. 14 til søndag kl. 18, kun på klinikkerne i København. Du får 20 % rabat frem til 31.3.2020.

I København:

Book tid i Studiestræde | Solar Plexus

I Kirke Værløse:

Book tid på Mosedamgaard | Solar Plexus

Parmassage | Solar Plexus

Den perfekte idé til særlige dage med kæresten eller mand/kone, til ren og skær forkælelse eller før eller efter en shoppingtur.

I stedet for en almindelig massageolie bruger vi i denne behandling en luksuriøs ingefær/lavendel koldpresset jomfruolie, der gør huden dejlig blød og glat, samtidig med at den afslapper både krop og sind.

 

Book pr. telefon på 33 15 00 66,
da det kan være svært at finde to tider samtidig.

Se vores priser her!


Momsfritagede behandlinger!

Hos Solar Plexus er dine behandlinger allerede momsfritaget, fordi vi arbejder med at fremme folkesundheden. Vi har kompetence indenfor mange forskellige behandlingsmetoder, der kan afhjælpe fx gener, skader og sygdomme i bevægeapparatet og forebygge forværring og tilbagefald.

Men vi tilbyder også deciderede velvære behandlinger der giver rum for optimal nydelse og afstresning. Disse behandlinger vil som følge af SKATS regler være pålagt moms.