velkommen

Parmassage

Parmassage i København

Tag veninden/vennen eller kæresten med til en skøn og dejlig gang parmassage samtidig.
I kan blive masseret enten i samme rum eller i hver jeres rum.

Ved Parmassage er det lettest at booke pr. telefon på 33 15 00 66, da det kan være svært, online, at finde to tider samtidig, men det er selvfølgelig muligt.

I København:

Book tid i Studiestræde | Solar Plexus

I Kirke Værløse:

Book tid på Mosedamgaard | Solar Plexus

Parmassage København | Solar Plexus

Parmassage i København, er den perfekte gaveidé!

Parmassage er den perfekte idé til særlige dage med kæresten, venen, veninden, manden eller konen, til ren og skær forkælelse eller før eller efter en shoppingtur. Ofte deler vi gode oplevelser med dem vi holder af, det kan være rejser, middage eller lign. Hos Solar Plexus mener vi at du skal opleve glæden ved massage, sammen med den du holder af.  Hvis en du kender har betænkeligheder eller mistro til det at få massage, kan det ligeledes være en tryg oplevelse at gøre det med en man kender. På den måde kan i få skabt et bånd, hvor det at få parmassage er netop noget som i to gør sammen.

I stedet for en almindelig massageolie bruger vi i denne behandling en luksuriøs ingefær/lavendel koldpresset jomfruolie, der gør huden dejlig blød og glat, samtidig med at den afslapper både krop og sind.

 

Parmassage København | Solar Plexus

Book pr. telefon på 33 15 00 66,
da det kan være svært at finde to tider samtidig.

Se vores priser her!

Parmassage København | Solar Plexus


Momsfritagede behandlinger ved parmassager i København!

Hos Solar Plexus er dine behandlinger allerede momsfritaget, fordi vi arbejder med at fremme folkesundheden. Vi har kompetence indenfor mange forskellige behandlingsmetoder, der kan afhjælpe fx gener, skader og sygdomme i bevægeapparatet og forebygge forværring og tilbagefald.

Men vi tilbyder også deciderede velvære behandlinger der giver rum for optimal nydelse og afstresning. Disse behandlinger vil som følge af SKATS regler være pålagt moms.