velkommen

Gravid, børn & baby

Gravid, børn & baby

Her kan du læse mere om graviditet, børn og baby

I Solar Plexus har vi mange forskellige tilbud til dig, som er gravid og til dig, som har født – og til de små vidundere – lige fra de er helt nyfødte til teenagealderen. Vi har ligeledes stor erfaring indenfor fertilitetsbehandling og kostvejledning.

Til dig, som vil være gravid

Zoneterapi og akupunktur er velegnet til at arbejde med forberedelserne til at blive gravid. Mange kvinder har uregelmæssig menstruation, og PCO (cyster omkring æggestokkene) som også kan komplicere fertiliteten.

Zoneterapi og akupunktur renser ud og gør menstruationen regelmæssig, så kroppen bliver fertil.

Læs mere om kostvejledning og fertilitetsbehandling

 


Til gravide

Under graviditeten kan der opstå forskellige gener, som man med rigtig gode resultater kan behandle med massage og zoneterapi eller med gymnastik for gravide.

De mest generende eksempler på sådanne problemer er som regel bækkenløsning, ischiasproblemer, nakke/skuldre ømhed og kvalme – men også krampe, halsbrand og hævede fødder og hænder kan påvirke ens livskvalitet.

Alle disse problematikker kan afhjælpes i Solar Plexus. Læs mere om zoneterapi til gravide, massage til gravide og bevægelse for gravide.

 


Til børn

Både zoneterapi, afspænding og Kranio Sakral terapi tager sig af mange af de samme problemstillinger, fordi de arbejder med at afspænde og afbalancere barnet.

Vælg den behandlingsform som passer til dig og dit barns temperament.

Ring til klinikken på 33 15 00 66 for specifik vejledning.

Babymassage kan forløse spændinger og give ro og glæde, både fysisk som mentalt, til både dig og dit barn. Berøring udløser endorfiner, som styrker dit barns evne til koordination, immunforsvaret og stresshåndtering.

Det er en god idé, at give sit barn massage eller en fuld kropsberøring mindst en gang om ugen.

Vil du gerne vide mere om babymassage, zoneterapi til børn, afspænding til børn og Kranio Sakral terapi til børn, så ring for mere information på 33 15 00 66.