velkommen

Hot Stone

Hot Stone

Hot Stone er en behandlingsform, hvor lækre opvarmede lavasten bruges i forbindelse med massage. Hos Solar Plexus indeholder en Hot Stone massagebehandling både vores gode, dybe massage og massage med de varme sten, der smelter musklernes spændinger og derefter bliver liggende på kroppen på ‘gode steder’.

I København:

Book tid i Studiestræde I Solar Plexus

I Kirke Værløse:

Book tid på Mosedamgaard | Solar Plexus

Hot Stone Massage

Du skal bare prøve det – en helt unik oplevelse!

Massage med de opvarmede sten er yderst virksomt på både det fysiske og det mentale plan. Hvis du lider af angst, stress, uro, søvnbesvær, gigt, kropsmerter, spændinger eller andet, er det en forløsende og fantastisk behandlingsform.

Hot Stone massage blev for mange år siden opfundet og anvendt af indianerne. De oplevede den positive effekt af varmen fra lavastenene i forbindelse med massagen.

 

 

Pris for 85 min. Hotstone-behandling     kr. 1.012

Ring på 33 15 00 66 for at bestille tid eller:

Book online nu | Solar Plexus

Se behandlerne, som har specialiseret sig i Hot Stone her

Se vores priser her


Momsfritagede behandlinger!

Hos Solar Plexus er dine behandlinger allerede fritaget for moms, fordi vi arbejder med at fremme folkesundheden. Vi har kompetence indenfor mange forskellige behandlingsmetoder, der kan afhjælpe gener, skader og sygdomme i bevægeapparatet samt forebygge forværring og tilbagefald.

Men vi tilbyder også deciderede velvære-behandlinger, der giver rum for optimal nydelse og afstressning. Disse behandlinger vil som følge af SKATs regler være pålagt moms.