velkommen

Ansigt, nakke og hovedbundsmassage

Ansigt, nakke og hovedbundsmassage

Ansigt, nakke og hovedbundsmassage virker afspændende på ansigtets mange muskler. Ud over et himmelsk velvære vil du opleve større glæde i hverdagen.

I København:

Book tid i Studiestræde | Solar Plexus

I Kirke Værløse:

Book online | Solar Plexus

Ansigt, nakke og hovedbundsmassage virker afspændende på ansigtets mange muskler. Ud over et himmelsk velvære vil du opleve større glæde i hverdagen.De mimiske muskler reagerer på vores sindstilstand, så en ansigtsmassage vil give dit humør og din grundstemning en kærlig omgang. En jævnlig massage af ansigt, nakke og hovedbund vil desuden have en udglattende effekt på de mimiske rynker.

Ansigts- og nakkemassage med vores lækre kokos ansigtsmassagebalsam giver – ud over en himmelsk duft og velvære – også afspænding og lethed til atter at møde hverdagen.

Ring på 33 15 00 66 for at bestille tid eller:

Book online nu | Solar Plexus

Se behandlerne som har specialiseret sig i massage her

Se vores priser her


Momsfritagede behandlinger:

Hos Solar Plexus er dine behandlinger allerede fritaget for moms, fordi vi arbejder med at fremme folkesundheden. Vi har kompetence indenfor mange forskellige behandlingsmetoder, der kan afhjælpe fx gener, skader og sygdomme i bevægeapparatet og forebygge forværring og tilbagefald.

Men vi tilbyder også deciderede velværebehandlinger, der giver rum for optimal nydelse og afstressning. Disse behandlinger vil som følge af SKATs regler være pålagt moms.