velkommen

DROP IN

DROP IN

Hos Solar Plexus kan du komme ind fra gaden og få en tid akut, hvis du f.x. har hold i nakken, løbet et marathon dagen før, lige trænger til at få løsnet dine kontorskuldre, eller hvis du bare lige kommer forbi og har brug for afslapning.

Ny nedsat pris fra 7. marts 2024!
25 minutter kun 350 kr. – normalpris 435 kr.

Kom ind eller ring på dagen og få vores første ledige tid på 25 minutter. Ved booking og behandling samme dag får du “drop in” pris.

Klinikken er åben:

Hverdage: 09.00 – 20.00

Lørdag: 10.00 – 17.00

Søndag: 11.00 – 19.00

Tilbuddet gælder alle vores behandlingsformer – f.eks. massage, zoneterapi, afspænding, akupunktur m.m. Behandlingstid er inkl. af- og påklædning.

Så hvis du har brug for en akut tid, så ring til receptionen på 33 15 00 66, eller kom ind i vores klinikker og book en tid, så sørger vi for at du får den nødvendige hjælp til at klare resten af dagen.


Momsfritagede behandlinger

Hos Solar Plexus er dine behandlinger allerede fritaget for moms, fordi vi arbejder med at fremme folkesundheden. Vi har kompetence indenfor mange forskellige behandlingsmetoder, der kan afhjælpe fx gener, skader og sygdomme i bevægeapparatet og forebygge forværring og tilbagefald.

Men vi tilbyder også deciderede velværebehandlinger, der giver rum for optimal nydelse og afstressning. Disse behandlinger vil som følge af SKATs regler være pålagt moms.