velkommen

Rygestop

Rygestop | Solar Plexus       Rygestop

De fleste rygere ønsker at holde op med at ryge. Nogle klarer det selv, men andre har brug for den hjælp, en professionel rygestopinstruktør kan give i forbindelse med øreakupunktur.

Kursus

På et rygestopkursus på arbejdspladsen kan de ansatte støtte hinanden, trække på hinandens erfaringer og blive del af et netværk.

Det betyder, at rygestopkurserne ikke blot giver den enkelte ryger mulighed for et betydeligt sundhedsmæssigt løft, men også giver en gevinst i form af teambuilding.

Øreakupunktur

Empirisk forskning viser, at akupunktur er en endog meget effektiv terapiform i forbindelse med rygestop. Faktisk stopper hele 80% med at ryge efter at have fået sat øreakupunktur imod rygeafhængighed.

Akupunkturen kan være behandling nok i sig selv, men kan også bruges i kombination med kurser, foredrag og personlig behandling.


Rygestop og vægttab

Empirisk forskning viser, at rygestop- og vægttabsprogrammer har en utrolig god effekt. Hele 80% stopper røgen. 50% af kvinder, der vejer over 5 kilo for meget, taber sig.

Når du får sat nåle i hos Solar Plexus betaler du én gang for alle for at få sat nålene i over en 3 måneders periode, så snart de gamle falder ud.

Pakkerne indeholder også en kort vejledning i, hvordan du ellers skal forholde dig til det “at stoppe med at ryge”,  og en lille folder om, hvordan du skal gribe kosten an for ikke at få for lavt blodsukker.

Det er klart, at du selv skal være indstillet på at stoppe rygningen, tabe dig, eller stoppe dit alkoholforbrug. Hvis man fortsætter røgen, drikkeriet eller fødeindtag på sædvanlig vis og på trods af den grimme smag, ophæves effekten af nålene.

Du skal være “klar”. Ring og få en snak med os og læs mere om akupunktur her

Ring for nærmere info på tlf. 33 15 00 66 eller skrive en mail til info@solplex.dk