velkommen

Blærebetændelse

Blærebetændelse

Blærebetændelse kaldes også urinvejsinfektion;  stammer oftest fra infektion med colibakterier. Mange kvinder oplever tilbagevendende blærebetændelser som et smertefuldt problem

5-stjernet Trustpilot anmeldelse fra Laura
“På de sidste 8 år har jeg haft blærebetændelse næsten konstant. Det har været den mest frustrerende følelse ikke at føle kendskab til eller kontrol over min egen krop. Konstant har jeg været til lægen, konstant har jeg været på antibiotika og konstant har jeg været ked af, hvorfor jeg dog hele tiden skulle stå overfor endnu et behandlingsforløb, som alligevel sikkert ikke ville virke. Efter 1 år på daglig antibiotika, dog i en mildere version, besluttede jeg, at nu skulle det være slut med al den medicin. Derfor søgte jeg efter alternative behandlinger, hvor jeg fandt Solar Plexus, der kunne tilbyde noget andet. Jeg har siden marts måned været til zoneterapi og akupunktur, hvilket har jeg gjort en betydelig forskel. Min krop er blevet hjulpet til at prøve selv at kæmpe imod blærebetændelsen og selv gøre det, som antibiotika før hen har gjort. Min behandler Susanne har givet mig forskellige gode råd, både Cantharon dråber og fermenteret blommer. I 2021 havde jeg blærebetændelse 12+ gange, mens jeg siden marts har haft det omkring 3 gange. Det er en kæmpe forskel, og jeg er så glad for, at jeg valgte at prøve at gøre noget andet. Følelsen af at kende min krop er endnu ikke helt vendt tilbage, men det er meget mere på vej…”

Hvilke former for behandling virker?

Zoneterapi og akupunktur virker styrkende på nyre/blære-funktionen og ofte kan problemet løses helt efter et behandlingsforløb på 4-6 behandlinger.

Hos Solar Plexus har vi rigtig gode erfaringer med at behandle blærebetændelse med en kombination af zoneterapi og Cantharon, som er et antroposofisk homøoopatisk middel.

Zoneterapi og akupunktur styrker nyrene og vitaliserer de irriterede slimhinder i urinvejene, så der ikke skabes grobund for bakterier. Cantharon har en bred og meget dybtgående virkning på hele nyre/blære området.

Ofte kan et forløb på ca. 5-8  gange helt afhjælpe problemet, hvilket er en kæmpe lettelse for de kvinder, der kender til problematikken.

Hos Solar Plexus har vi RAB registrerede zoneterapeuter, og derfor er behandlingerne tilskudsberettigede for medlemmer af sygeforsikringen “danmark”.

Ring for nærmere info eller book tid på tlf. 33 15 00 66

Book online nu | Solar Plexus

Se vores priser her