velkommen

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage i København

Fysiurgisk massage tager udgangspunkt i den vestlige lægevidenskabs lære om anatomi, fysiologi og sygdomslære.

I København:

Book tid i Studiestræde | Solar Plexus

I Kirke Værløse:

Book tid på Mosedamgaard | Solar Plexus

Fysiurgisk massage København | Solar Plexus

Fysiurgisk massage er tilskudsberettiget fra visse sundhedsforsikringer. Solar Plexus Fysiurgisk massage begynder med en opvarmning af bindevævet, hvorefter vi arbejder os dybere ned i muskulaturen. Massagen er velegnet til muskelspændinger samt til skader og gener af kompliceret karakter. Det kan være sports- og belastningsskader eller nakke-, skulder- og rygproblemer.

Du kommer med specifikke ønsker om delområder, du gerne vil have, at vi tager os specielt af f.eks. skader eller skavanker omkring nakke/skuldre, ben, lår, balder, arme/hænder eller kæber/ansigt. Bestiller du Fysiurgisk massage, er det ikke nødvendigvis trykdybden, der er afgørende for, om det er en fysiurgisk massage, men nærmere en garanti for, at der ikke bliver brugt andre metoder (så som organrelateret massage, meridianbaner, akupressur etc) end en ganske almindelig massage med basis i viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Vores behandlere har alle et højt uddannelsesniveau og får alle supervision, hvilket giver dig en sikkerhed for en veluddannet og professionel behandler.

 

Fysiurgisk massage København | Solar Plexus   Fysiurgisk massage København | Solar PlexusFysiurgisk massage København | Solar Plexus   Fysiurgisk massage København | Solar Plexus

Ring på 33 15 00 66 for at bestille tid eller:

Book online nu | Solar Plexus

Se behandlerne som har specialiseret sig i massage her

Se vores priser her


Momsfritagede behandlinger ved Fysiurgisk Massage i København!

Hos Solar Plexus er dine behandlinger allerede momsfritaget, fordi vi arbejder med at fremme folkesundheden. Vi har kompetence indenfor mange forskellige behandlingsmetoder, der kan afhjælpe fx gener, skader og sygdomme i bevægeapparatet og forebygge forværring og tilbagefald.
Men vi tilbyder også deciderede velvære behandlinger der giver rum for optimal nydelse og afstresning. Disse behandlinger vil som følge af SKATS regler være pålagt moms.

“Medarbejdere i balance er gode og produktive medarbejdere”

Få et uforpligtende tilbud ved at skrive til firmamassage@solplex.dk eller ringe til receptionen på telefon 00 45 33 15 00 66.