velkommen

Tui Na

Tui Na

Solar Plexus’ Tui Na massage har sin oprindelse i den traditionelle kinesiske medicin. Oprindeligt blev Tui Na udviklet til at behandle soldater, så de hurtigt blev kampklar igen, og i dag er det en udbredt massageform, der er kendt for at skabe resultater her og nu.

I København:

Book tid i Studiestræde I Solar Plexus

I Kirke Værløse:

Book tid på Mosedamgaard | Solar Plexus

Hvad er Tui Na?

Tui Na er dybdegående og løsner spændinger i kroppens indre organer, muskler og led. Den er meget effektiv til idrætsskader og muskelspændinger i forbindelse med høj fysisk aktivitet. Der arbejdes ud fra lægevidenskabens anatomi såvel som meridianlæren, der kendes fra akupunktur. Behandleren veksler mellem blide og faste håndgreb, albuer samt vuggende bevægelser, og behandlingen genetablerer energi, mobilitet og bevægelighed i kroppen.

Det overordnede formål med en Tui Na behandling er at reetablere energi/Qi flow i kroppen, så fuld mobilitet og bevægelighed genskabes.

Tui Na – PMS behandlinger

Mange kvinder lider af ubehag og smerter i forbindelse med menstruation. I Tui Na behandling findes en helt specifik teknik til behandling af disse problemer.

Behandlingen varer ½ time og består bl.a. af “hammering” på korsbenet; bløde rytmiske slag, som effektivt løsner blokeringer og fjerner stagnation af blod.

Vi har erfaringer for, at kontinuerlig behandling kan gøre en væsentlig forskel. Kvinder, der før har haft langvarige og smertefulde menstruationer, oplever, at deres periode nu kun varer ca. 3 dage.

Behandlingerne udføres 2 gange ugentligt mellem ægløsning og mens. Behandlingen skal udføres over mindst 2 cyklusser for at have optimal effekt.

Ring på 33 15 00 66 for at bestille tid eller:

Book online nu | Solar Plexus

Se behandlerne som har specialiseret sig i Tui Na her

Se vores priser her!


Momsfritagede behandlinger!

Hos Solar Plexus er dine behandlinger allerede fritaget for moms, fordi vi arbejder med at fremme folkesundheden. Vi har kompetence indenfor mange forskellige behandlingsmetoder, der kan afhjælpe fx gener, skader og sygdomme i bevægeapparatet og forebygge forværring og tilbagefald.

Men vi tilbyder også deciderede velværebehandlinger, der giver rum for optimal nydelse og afstressning. Disse behandlinger vil som følge af SKATs regler være pålagt moms.